• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Питам защото ще сменям управлението на горелката с Натурела ,ако е 350 вата добре ,но ако е повече - няма да стане директно от платката .
gergo91 - специалист
filmatoplo написа:
Питам защото ще сменям управлението на горелката с Натурела ,ако е 350 вата добре ,но ако е повече - няма да стане директно от платката .
Незнам колега не-разбирам, това пише в характеростоката.
filmatoplo - майстор
Благодаря все пак ,почти винаги първо правя нещата без помощ ,след това може и да се появи информация :) .
Днес сменх платката на горелката Голденфайер 52 ,не разбрах колко вата е нагреватела но щом пали значи трябва да е под 500 вата . Работи добре ,само да си изчисти котела човека ,че имаше 1 Сант прахоляк по стените на топлообменника вътре .На степен 3 мерих шнека - пусна 600 грама ,тоест 6 кила на час ще гори ,Абе 27-30 киловата . :wink: Друго какво ,пак си почиства както гори с вентилатора през 10 минути по 10 секунди .Станал съм спец на управлението на Голденфайер ,ама пуста мода - сменихме го с Натурела . :)
filmatoplo - майстор
Голденфайер ще се превърне май в Дачия , който потърси пелетно устройството в нета ,веднага изкача най евтин вариант .И в моя град е така ,който сам държи да си купи - познайте кое избира .Да си държа на принципите или да монтирам и тези измишльотини .
VelinPetrov - специалист
filmatoplo написа:
Голденфайер ще се превърне май в Дачия , който потърси пелетно устройството в нета ,веднага изкача най евтин вариант .И в моя град е така ,който сам държи да си купи - познайте кое избира .Да си държа на принципите или да монтирам и тези измишльотини .
Без да съм в този бизнес бих казал да си държиш на принципите. В противен случай недомислиците в този продукт ще ти донесат пасиви и негативи без да си виновен. :vom:
n.ganev - майстор
По този повод да спомена, че трима тарикати си закупиха Прити на пелети преди три месеца и сега увиват бъзака, но аз си имам принцип - " Където са те eВали там ще раждаш! Гаранционна техника не бутам, Чужди булки не доеВавам " Щото после ще стане нещо и най-после ще се появи инсталатор и какво? - Някой е бъзикал тука нещо и трябва да плаща обяда - БЛАГОДАРЯ - Аз такива Бабо, сандвичи не ям!
gergo91 - специалист
filmatoplo написа:
За съжаление повечето хора в България сме зле финансово и търсим и копуваме това което е евтино, дори и след това да ни излезне по-скъпо. Горд притежател на Голден Файер (теникия) :)
filmatoplo - майстор
И аз нямам чисто нова кола, ама за котлите понякога 200 лв са разлика от по добрия избор.
gergo91 - специалист
filmatoplo написа:
И аз нямам чисто нова кола, ама за котлите понякога 200 лв са разлика от по добрия избор.

Спор няма, но това е все още непозната технология за по голямата част от Българите. Поради което всички слушаме продавач-консултантите и след това си патим. Но все пак котел на мерели или прити или която и да е др евтина марка не смятам че има кой знае каква разлика от този на Бош, има но не толкова голяма, а когато си търсех горелка на бош не наметих никаде. :)
filmatoplo - майстор
Има горелка на Бош ,малко по скъпа ,и аз я видях тази есен .
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 9

Тема "Пелетна горелка Голден Файер "Мерели"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: