lz2skt написа:За котела въглищата трябва да са с едрина на орех.На твоят майстор мн.здраве му кажи...явно иска някой лев да изкара ако той я преправя.Това да не ти е промишлен парен котел да натрупва варовик. Дай повече подробности...това първи котел ли ти е на въглища? Втора ръка ли го купи ?До сега на какво си се топлил ?Може и по едри,само да не е някой камьнак_ще бьзика скарата.Пробвах го и с пернишки от мургавите вьглищари,само кьде пепеляка е 3 пьти повече от донбаските.Ас едни калибровани руски от топливо_не си е работа.Да не се изльже някой ,.... боклук отсекьде.
Да в нова къща съм от 2 години но с котлето първа преди бях с камина с водна риза но не става въте пушек пепел и така един пиятел ми подъри това котле не го ползва взел си е пелетно и го мотирах
Със тива с майстора нема да ми вземе пари просто част от тях бяхо големи но както и да е но проблема не беше и това а самия кумин той е нов но нема достатачно тяга защото не намирам по ниско ниво и ще трябва да слагам още тела сма напролет зс сега решихме проблема като отворих малко ревизията и нещата се оправиха
Колкото до котления камъл мисля се че е прав защото този е пукал 2 риза но е оправен аз понеже тези дни докато бх покрай него чувак едно пукане отпред се едно ако някой знае бойлер като саете лотлен камък как пука при нагреватела
А и този човек е многа на втре със парното