• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
шоп - майстор
Няма човек от форума, който да ти каже дали 1000 лв са много или малко без да е видял на място.
Темата е за говорилня и съжалявам, че няма модернатори.

Колегата, който се изказа за 50 лв на точка иска ли да му предоставя обект при който има 1200мм стени от бетон и гранитни павета да пробива отвори само за тези пари? Няма да се прокарват тръби, няма монтаж на радиатори, няма водна проба и течове!!!

Само да пробие по два отвора Ф 50 в тези основи за 50 лв?!?! :x

Към автора на темата, събери 5 реални офери,помисли и действай. Пари авансово НИКОГА
4799inpl64 - специалист
GalinBelos написа:
nikolson написа:
Определено, спамърска тема. "Майсторът" нищо не е направил и вече "няма срам". Защо? Защото е поискал 1000 лева, които на някой му се струват много.
Ама и как е написано само- " едно котле и 5-6 радиаторченца" . Ама като се замислиш, това 6 радиатора са си 6 стаи . Аз живея в една стара къща на 2 етажа, която има по 3 стаи на етаж . Като гледам, аз ако трябва да направя парно на цялата къща, ще звучи по същият начин - едно котле и 6-7 радиатора . И автора съвсем лекинко е пропуснал да спомене и бойлера със серпентината , и евентуално тръбичките за слънчевия колектор за през лятото .
И ако темела ти е като моя от 65 санта гранитни блокове и заради зьба на гредореда на втория етаж на млатиш през него ,че горе излизаш кажи-речи на средата на стаята.
nikolson - майстор
Тя свърши темата, ама... "Заданието" (според първия пост) е "пелетна камина с 5-6 радиаторчета". Ама къде е, ама къща ли, апартамент ли, етаж...Все неща, които имат значение. И темата е пусната на девети, след обяд, на десети вече има по-ниска оферта. И т.н.
filmatoplo - майстор
Безмислена е темата ,дрънкайте си другаде .И на мен ми искат 800 лв за два прозореца - айде разискваните и за моя проблем . :)
gnt69 - майстор
filmatoplo написа:
Безмислена е темата ,дрънкайте си другаде .И на мен ми искат 800 лв за два прозореца - айде разискваните и за моя проблем . :)
+1 за темата ама 800 лева са много няма да им даваш мискини. :partyman:
манихеин - специалист
Убий майстор, спаси човек!
gnt69 написа:
filmatoplo написа:
+1 за темата ама 800 лева са много няма да им даваш мискини. :partyman:
Филме, дръж са и са бори докрай! Ний сми с тебе.
И като ти ги напраят на 50%, няма да им казваш, че ти са е повишило КПДто на камината, щото работи на топло!
nikito_sv - специалист
kolcho написа:
nikito_sv написа:
Да благодаря на всички ,че от тема за съвет се превърна в клюкарник....
За пореден път даваш пример, че не уважаваш събеседниците си. Които съвсем справедливо ти посочиха поне две смислени неща:
1. Не си дал никакви подробности за това какво точно, къде и как желаеш да ти бъде монтирано. А това прави оценката на предложената цена невъзможна, всеки човек с някакъв опит ще ти каже, че система от.....може да бъде изградена и за / примерно/ сто единици, и за повече от двеста, така както един автомобил с четири колела, един двигател и съответният брой врати може да струва и 10 000, и 20 000, и.......хиляди - всичко опира не само до базовите параметри, а и до качество на изпълнение и материали, гаранции, екстри, марки.
2. Посочено ти бе, че си позволяваш да квалифицираш "майсторите" по един недопустим начин - без да си наясно с коректната цена за твоя проект ги наричаш "безсрамници". Ей-така, просто защото ти се е сторило скъпо.

След всичко това си позволяваш обидно да иронизираш хората, които са ти отделили някакво внимание и време, обвинявайки ги, че са превърнали темата ти в "клюкарник".
Извод: ти си завършен простак. Който е и неособено интелигентен.
Хубав ден от мен, тъповати вресльо http://forum.napravisam.bg/viewtopic.php?t=56442 :lol:

Скъпи идиоте....бях на майстор и ми предложи цена 60лв на точка т.е.малоумнико цената е далеч под 1000 лв за работата,така ще който майстор се мисли за велик не ме интересува дали някой от тях го чете,нека върви на майната си и да си шрактикува занаята на воля при баламите.аз давам парите не той.това че не разбирам от инстаалация на парно не значи че трябва да ме ограбват..... малоумници...сигурно и копче не можете да зашиете иначе много дрънкате.аз искам адекватни отговори а не врели некипели...
nikito_sv написа:
kolcho написа:
nikito_sv написа:
Да благодаря на всички ,че от тема за съвет се превърна в клюкарник....
За пореден път даваш пример, че не уважаваш събеседниците си. Които съвсем справедливо ти посочиха поне две смислени неща:
1. Не си дал никакви подробности за това какво точно, къде и как желаеш да ти бъде монтирано. А това прави оценката на предложената цена невъзможна, всеки човек с някакъв опит ще ти каже, че система от.....може да бъде изградена и за / примерно/ сто единици, и за повече от двеста, така както един автомобил с четири колела, един двигател и съответният брой врати може да струва и 10 000, и 20 000, и.......хиляди - всичко опира не само до базовите параметри, а и до качество на изпълнение и материали, гаранции, екстри, марки.
2. Посочено ти бе, че си позволяваш да квалифицираш "майсторите" по един недопустим начин - без да си наясно с коректната цена за твоя проект ги наричаш "безсрамници". Ей-така, просто защото ти се е сторило скъпо.

След всичко това си позволяваш обидно да иронизираш хората, които са ти отделили някакво внимание и време, обвинявайки ги, че са превърнали темата ти в "клюкарник".
Хубав ден от мен, тъповати вресльо http://forum.napravisam.bg/viewtopic.php?t=56442 :lol:

Скъпи идиоте........ малоумници...сигурно и копче не можете да зашиете иначе много дрънкате.аз искам адекватни отговори а не врели некипели...
Тука вече се прекалява, сякаш.
Колегата, по горе, не е прав да дава израз на мислите си по този начин, а ти си намери отговорите на друго място, ако държиш да ги получиш!
nikito_sv - специалист
Трифон П.Трифонов написа:
nikito_sv написа:
kolcho написа:

Скъпи идиоте........ малоумници...сигурно и копче не можете да зашиете иначе много дрънкате.аз искам адекватни отговори а не врели некипели...
Тука вече се прекалява, сякаш.
Колегата, по горе, не е прав да дава израз на мислите си по този начин, а ти си намери отговорите на друго място, ако държиш да ги получиш!
Колега толкова ли бе трудно в началото на темата да ми беше казано да такава варира цената или не не е прав майстора много е... аз си ценя парите и ми се видяха много за 5 точки 1000 лв.... та той взема по 200 лв на радиатор мамка му.... как да не кажа че е измама... нека бъда лошия и невъспитания .... подяволите
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Майстори без срам" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: