Фитилчо написа:Ако вземеш емайлиран ще купуваш два пъти бойлер(това е 100% сигурно). Вече колко време ще е прозореца между първият и вторият... божа работаЗа божата работа.Лятото на село проби бойлера,обикновен електрически.А е слаган в близката 1982,преди да ходя в казармата,а вьв Врачанско водата е яко варовита,та всичко е до кьсмет!
Ако някой сравни дебелината и качеството на емайла или цинка на поцинкованите водосъдържатели при бойлер и правни при бай Тошово време и новодела ще види разликите и с просто око.
Отмина времето, когато и евтините бойлери изкарваха без теч 20-30 години.
Мое лично мнение, е, че бойлерите вече изкарват малко повече от гаранцията си.
Писал съм и преди във форума, че съм работил в голяма фабрика в София преди доста години. Фабриката бе нова, построена на зелена поляна. След 5 години всички над 30 бойлера протекоха в рамките на 6 месеца. Бани, тоалетни, лаборатории, производствени помещения.... 100% отидоха за скрап.
Няма да пиша марката, че някой ще ме даде под съд

От 1995 година досега всичко което съм виждал потвърждава мнението ми. Лично следвам английската поговорка: "не съм толкова богат, че да купувам евтини боклуци":-)
Та с две ръце гласувам за неръдждаем водосъдържател. Макар, че бай Тошо ги правеше от 3мм ламарина, а китаеца от 1,2мм