• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 37
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:? Какъв е големия шнек -мечтая си за такъв от .прозрачно ПВЦ за тръба и тетка -да се виждат пелетите как се движат .Производителите хич не ни глезят -праскат сивото ПВЦ за 1лв метъра и готово :wink:
phantom_ - специалист
И аз искам такъв, ама не мога да намера такава тръба. При мен са стандартни ПВЦ само че кафеникавите че са по здрави :-D
filmatoplo - майстор
Какви двигатели ползваш ,като при Грейко ли ,не че ги сравнявам -то почти всички такива ползват .
phantom_ - специалист
Да точно. Всички ползват мейлор и аз съм на такива :idea: Здрави са не изгатят при блокиране,редукторите са им хубави имат доста разновидности. Вентилаторите са на ebmpaps Германски :wink: И електрониката най доказалата се Българска :-D
Mariqn830 - напреднал
До края на лятото и аз трябва да се оборудвам с една горелчица на Боша, че вече не ми се занимава с дърва и въглища. Така че колега Фантом ще чакам отзиви. Колко горе долу ще ти струва п.горелка ако всички тестове чреминат успешно :-D
Radoslaw - специалист
пет яну 25, 2019 6:08 pmfilmatoplo написа:
Какви двигатели ползваш ,като при Грейко ли ,не че ги сравнявам -то почти всички такива ползват .
Филме ти си умно момче.Що ли никой в Европа не ползва мейлор или ebmpaps Те нещо да не би да са по глупави от нас.

А навсякъде се ползват тези.Лесни за монтаж ,практични удобни.
За съжаление темата се превърна в разговор между доброто и лошото Ченге.Мислех да дам идея на собствениците на Грейко ,а те са доста тук,как да я преправят и превърнат в наистина уникална горелка .Но явно ще е някой друг път,като го направя на някой приятел.

Прикачен файл

IMG_20190125_220344.jpg

Прикачен файл

IMG_20181018_215531.jpg
phantom_ - специалист
Тоя вентилатор е прекалено мощен за пелети. Редуктора с мотора е добър но по скъп. И какви са китайските ли?
пет яну 25, 2019 10:16 pmRadoslaw написа:
пет яну 25, 2019 6:08 pmfilmatoplo написа:
Филме ти си умно момче.Що ли никой в Европа не ползва мейлор или ebmpaps Те нещо да не би да са по глупави от нас.

А навсякъде се ползват тези
Аз, като по ......малко умен, ша попитам- Тес, освен черни, имат ли някакво друго отличие?
Radoslaw - специалист
Изобщо не е голям вентилатора 30 W e.Така изглежда на снимката.От една година го търся.Тези ,които се предлагат в България изобщо не ми харесяват,въпреки голямото им многообразие.Това е вентилатора за пелетни горелки
phantom_ - специалист
Да и още нещо, аз съм доволен от мейлор имам сложени мотори от миналата година такива през който са минали и повече от15т пелети и нямат проблеми. За мен това е важното. Ако тези са по добри, кажи от тях ще използвам. Аз не претендирам че мейлора са по добри.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 37

Тема "Пелетна горелка самопочистваща всегоривна" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: