Някой може ли да сподели разликата между лятна и зимна настройка на новия контролер
Не се променя часа 

пон ное 01, 2021 8:37 amMihail86 написа:Имах предвид в меню настройки има режим лято и зима и че няма връзка с часа, сложих го на зима за проба и дигна градуси бързо и загасна установих незнайно защо камината беше спряла помпата, любопитно ми е какво се променя в двата режима тъй като неустанових разлики в параметрите.пон ное 01, 2021 6:54 amiva6ki написа: Някой може ли да сподели разликата между лятна и зимна настройка на новия контролерМоя се промени самНе се променя часа
![]()
пон ное 01, 2021 9:24 amiva6ki написа:И аз това се чудяпон ное 01, 2021 8:37 amMihail86 написа:Имах предвид в меню настройки има режим лято и зима и че няма връзка с часа, сложих го на зима за проба и дигна градуси бързо и загасна установих незнайно защо камината беше спряла помпата, любопитно ми е какво се променя в двата режима тъй като неустанових разлики в параметрите.пон ное 01, 2021 6:54 amiva6ki написа: Някой може ли да сподели разликата между лятна и зимна настройка на новия контролерМоя се промени самНе се променя часа
![]()
![]()
Прикачен файл
Прикачен файл
Прикачен файл
вт ное 02, 2021 7:14 pmhitokiri написа: Здравейте,дай меил да ти пратя сервизна книжка с параметрите
Имам проблем при запалването на камина Burnit advant V2 13kw, след 4-5 опита за запалване и толкова пъти изпразване на горелката ако имам късмет се запалва(но не всеки път), заявил съм да дойде техник но вече месец чакам без резулта, някой ако може да ми даде съвет как да реша проблема или да ми даде настройки или сервизна книжка в която са описани кой параметър на какво отговаря ще съм благодарен.
вт ное 02, 2021 7:51 pmteron написа:petarkrumov90@gmail.comвт ное 02, 2021 7:14 pmhitokiri написа: Здравейте,дай меил да ти пратя сервизна книжка с параметрите
Имам проблем при запалването на камина Burnit advant V2 13kw, след 4-5 опита за запалване и толкова пъти изпразване на горелката ако имам късмет се запалва(но не всеки път), заявил съм да дойде техник но вече месец чакам без резулта, някой ако може да ми даде съвет как да реша проблема или да ми даде настройки или сервизна книжка в която са описани кой параметър на какво отговаря ще съм благодарен.
вт ное 02, 2021 7:51 pmteron написа:Пусни и на мен ако е удобно inj.kamenov@abv.bgвт ное 02, 2021 7:14 pmhitokiri написа: Здравейте,дай меил да ти пратя сервизна книжка с параметрите
ср ное 03, 2021 8:34 amiva6ki написа:ако може и тук - hq.office7@gmail.comвт ное 02, 2021 7:51 pmteron написа:Пусни и на мен ако е удобно inj.kamenov@abv.bgвт ное 02, 2021 7:14 pmhitokiri написа: Здравейте,дай меил да ти пратя сервизна книжка с параметрите
ср ное 03, 2021 9:07 ambleksuel написа:ср ное 03, 2021 8:34 amiva6ki написа:вт ное 02, 2021 7:51 pmteron написа:Моля, ако може и на този мейл: krasimir_mitov@abv.bg
дай меил да ти пратя сервизна книжка с параметрите
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: