Най - вълнуващия въпрос зимно време.
morfei1 - специалист
ср окт 21, 2020 1:06 pmТрифон П.Трифонов написа:
Не, ако една кола е БМВ, задължително е добра. Усещаш ли плуФката?
Може, ама друг път, и мойто инфо е от първа ръка (за BMW-тата говоря). Тъй е и при котлите па и не само.
ср окт 21, 2020 2:08 pmmorfei1 написа:
ср окт 21, 2020 1:06 pmТрифон П.Трифонов написа:
Не, ако една кола е БМВ, задължително е добра. Усещаш ли плуФката?
Може, ама друг път, и мойто инфо е от първа ръка (за BMW-тата говоря). Тъй е и при котлите па и не само.
Не Богохулствай- лошо БМВ няма!
Лошо Грейко няма, по малко по различен начин.
Гледам, че се ангажираш по някои мнения, без да си разбрал подтекста.

Висманите ми дават 2 киловата, в момента, което е достатъчно да поддържа Т в къщата, при среднодневните навън. Това е през последната седмица, когато е имало слънце. През нощта къщата изстива, а на следващият ден колекторите поддържат заварената Т.
Изводът е, че при сегашните метео условия, има ли Слънце, отменят другите източници на енергия.
Част от това си крада в малкият бойлер за телесни нужди.
morfei1 - специалист
ср окт 21, 2020 2:51 pmТрифон П.Трифонов написа:
.....
Не пречи да си имаш мнение и то да бъде грешно :wink: . Тъй е, някои пишат направо и по същество, други са чудиш 3 дни к'во са искали да кажат, к'во може би са имали в предвид и к'ъв им е бил подтекста на контекста :lol: .
ср окт 21, 2020 3:43 pmmorfei1 написа:
ср окт 21, 2020 2:51 pmТрифон П.Трифонов написа:
.....
Не пречи да си имаш мнение и то да бъде грешно :wink: . Тъй е, някои пишат направо и по същество, други са чудиш 3 дни к'во са искали да кажат, к'во може би са имали в предвид и к'ъв им е бил подтекста на контекста :lol: .
До тука лош Грейко няма. Толкова ефективен и толкова евтин котел, куплиран с отлична горелка, способна да гори значително по евтино гориво, доставяйки сравнима, на по скъпите пелети, енергия.
Не пречи принципно да си говориме, но това ми мнение не е грешно.
С теб вече ше карам направо, че да няма шикалкавене.

Дето ма питаше за висманите- ако не си разбрал, като порастеш, да си купиш, че жени и деца искат много гопла вода!
Хм, тогава ще е късно. Купувай докат си млад, не повтаряй мойта грешка!
morfei1 - специалист
Нещо за Грейко да съм споменавал сега пък и когато и да е? Не коментирам неща които не съм ползвал, даже дори и на живо не съм виждал. Виж опит с BMW-та имам не малък. Не случайно те цитирам с редакция многоточие. Нещо не схвана "подтекста" ми се струва в случая. :?
ср окт 21, 2020 4:36 pmmorfei1 написа:
Нещо за Грейко да съм споменавал сега пък и когато и да е? Не случайно те цитирам с редакция многоточие. Нещо не схвана "подтекста" ми се струва в случая. :?
Твоят подтекст не ме интересува, особено когато се намесваш в контекста на други. Цитирах филма, закачих го, пределно ясно....
За теб поясних какво съм искал да контестирам.
И да си купиш, не отлагай!
...ако не висмани, то каквито и да е колектори.

За БМВта и коли не ми говори. Имам уникално в гаража.
Другата ми кола също е уникална. В милата ни Родина дали има още 2 в това състояние? Самата модификация е пусната в ограничена бройка. Съжалявам, че предната изхвърлих, преди 10 години. Сега щеше да е единствената в България.
morfei1 - специалист
Аре да не ми говориш с удивителни, а? Еля пък да ми казваш къде да се намесвам и къде не. Закачай се и си шуукай на лични, като не искаш да ти се месят. Като не искаш да ти говорят за коли, не говори за коли в тема за котли, капиш?

Ако за теб колите са са само удоволствие, за мен са работа и удоволствие. Малко е тъпо да ми казваш за какво да не говоря. Все едно аз да взема да ти говоря за пожарни и как се гаси триетажна къща на която се е запалил покрива.

Толкава се вживяваш някой път в роля, че чак се самозабравяш :wink: .
ср окт 21, 2020 4:56 pmmorfei1 написа:
:wink: .
Да, ма по мирен де!!! Щи трябат нервите и за котли и да кот са сетиш.

Грейкоооо! И за котле и за горелка. Това е по темата и обясних по назаде що.
filmatoplo - майстор
:-D

Прикачен файл

119175256_337283520970313_8455402386471879124_n.jpg
119175256_337283520970313_8455402386471879124_n.jpg (58.27 KиБ) Видяна 787 пъти
ср окт 21, 2020 5:13 pmfilmatoplo написа:
:-D
Хахааа, Филме, тос филм, за моя радост, го играх само веднъж. Добре че колегата беше 130 кила, че лудия щеше да ни разнася из етажа като...
Грейкоооо, за по богатите, печки Артелче или онова кръглото

но само ако нямат тръба на пътя, захранена, от Путин.
Аре, със здраве, каквото и да означава първото!

Тема "Какво котле и горелка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: