Най - вълнуващия въпрос зимно време.
mar4ika - специалист
Това са нhttp://napravisam.bg/forum/download/file.php?mode=view&id=66932&sid=b01a6a7f7ce17d151b626c392cda9773якой от частите намерени на отпадаци.

Прикачен файл

P1050353.JPG
mar4ika - специалист
download/file.php?mode=view&id=66933

Прикачен файл

P1050354.JPG
mar4ika - специалист
Купих си кран за радиатор леко го преработих и цялата работа ми излезе 10 лв. Нямам снимки от самата изработка.Командвам го с диференциален термостат.
bulhomes2 - майстор
А аз си купих суджук. По 7,50 лв/кг. Суров. Но не знам какво има в него. Ма пък е вкусен.

mar4ika шегувам се (почти), но много ни е неясно това, което си направила.
stanetzz - специалист
yaxoo написа:
Oт доста отдавна искам да си сложа на бойлера подобен автоматично затварящ се клапан,но само едно нещо ме е спирало и това разбира се е било цената(80лв -203лв),но след скромната идея която хвърли колегата ARRION за магнит вентила от перла 05 ми стана много интересно. ако някои може да обясни как може да се пригоди подобен клапан за бойлер с възможност за регулиране на температурата,би било много интересно и полезно мисля.
Идеята ми е когато температурата започне да пада под примерно 65 градуса клапана да се затваря и да не се губи температурата на бойлера и съответно,като стигне до 65 градуса да се затваря и да не се повишава. Така като се замисля маи няма да стане само с един клапан но кои е казал че няма да стане с два :wink: Единственото което не ми идва на идея е как да свържа терморегулатора с термо клапана за да мога да си настройвам температурата. :-k

Прочети ТУК , или пък:
fbr написа:
А защо не само изпълнителен механизъм, а именно трипътен вентил. До зададената температура пуска вода през байпаса, а след като достигне зададената температура, затваря байпаса и пуска през бойлера.

Тема "ел.клапан за парно?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: