Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ivanovbg - майстор
ср ное 20, 2024 3:44 pmandy_forresite написа:
вт ное 05, 2024 6:28 amТрифон П.Трифонов написа:
.......Почти всеки новобранец с Грейко се мята на модулация. За него идеалната е Р1- Поддържане, като стремежа е Р1 да е не повече от 3 киловата.
Ако върна назад, сигурно и ти не си изключение. Спомням си за "тухличките", оборотите, плаващото напрежение......Голямо реване.
Напрежението продължава да си плава. Дори има повредени електроуреди. Цялата улица подготвя документ с подписи, който ще се внесе в енергото. Идваха едни пичове с голям джип и още по-големи стълби и казаха, че за тях решението е нов кабел от трафопоста и че не могат да намерят причината за проблема. Сигнализирали са съседи. А спрях да "рева" първо защото така и никой не разбра какво значение имат едни 150-200 оборота на вентилатора за горенето на една мощност, а в същото време обяснявате как трябва да се отдели време за проследяване на горенето по отношение настройката за въздуха. Значи хем няма значение въздуха, хем има #-o Не можах да схвана. Както и да е. И второ, имам български стабилизатор със сервомоторче и след него ЮПС с ак. батерия. Щепселът на горелката е в юпс-а. Старото ми управление с двуцветния дисплей си мисля че умрЕ именно заради напрежението. Е, какво са колебания между 180 и 250 волта с честота 5 пъти в секунда. Не, това не е може да е проблем ...
При така играещо напрежение стабилизатора със сервомотор е безсилен, а и дори вреден. Сложи си юпс на витолукс със вграден стабилизатор. При него държи 230в без мърдане дори при резки промени на напрежението. Мисля, че работи на инверторен принцип.

Тема "Защо, защо защо си купувате големи 'печки'???" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: