gogosto написа:Еии това за аутокада много ми допада не се бях сетил. сега ще я нарисувам и аз така.Гого, и на SOLID-a може да го изпраскаш..............

gogosto написа:Еии това за аутокада много ми допада не се бях сетил. сега ще я нарисувам и аз така.Гого, и на SOLID-a може да го изпраскаш..............
borkata99 написа:Абе това не е по темата ама аиде нали е късно може да е от алкохолаgogosto написа:Еии това за аутокада много ми допада не се бях сетил. сега ще я нарисувам и аз така.Гого, и на SOLID-a може да го изпраскаш..............
gogosto написа: Но колко градуса да е 60 или 45 ?45 е малко 60 е ОК. Това е за Грейко, за други горелки не говоря
gnt69 написа:Как най-лесно да премерят? Освен описаното в инструкциите?kalin72 написа:Нормално ли е горелката да работи само на 2ра степен?Не е. Вариантите са или топлозагубите са ти много, или са преохладили жилището, ако е било отворено цял ден за проветряване. Или не пуска достатъчно пелети за степен 2. трябва да са около 2 и нещо килограма на час. Най лесно накарай ги да претеглят ако имате в къщи кантарче.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: