• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 107
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ttttttd - специалист
Горелката работи перфектно с дробилка от шишарки.Който невярва моля да пробва.Страхотия.
s_s1 - специалист
ttttttd написа:
Горелката работи перфектно с дробилка от шишарки.Който невярва моля да пробва.Страхотия.
Това за шишарките ми е много интересно. Как се дробят, с каква дробилка и с каква бленда? Колко трябва да са сушени? Може ли това гориво да се използва и за други пелетни горелки?
plastkomfort - специалист
А какъв разход дава тази горелка :?
Никой не пише.
wankata7108 - специалист
аз лично ще дам резултат относно разхода след като я пробвам през зимния сезон защото сега е топло и разхода е относителен а иначе сега с 1.7 кг пелети от запалването до достигане на бойлера на макс за един час бойлера е 150 лт и водата в него бе на 18 гр след запалването и работата за един час вдигна 48 гр.в бойлера
това е за сега от мен
plastkomfort - специалист
Май са малко множко :?
filmatoplo - майстор
Множко оти се топли и водата в котела :wink: .
wankata7108 - специалист
кое ви се струва множко пелетите или градусите кое
wankata7108 - специалист
кое му е много котела си държи 70 градуса това е нормална работна температура за котел а на бойлера му се завива свят от жегата
sian - специалист
filmatoplo написа:
Множко оти се топли и водата в котела :wink: .
То убaво се топли водaтa в котелa, aмa сaмо бойлерa ли я студи или и рaдиaторите.
wankata7108 - специалист
естественно че само бойлера я онлажда иначе по това време ако пусна радяторите и ще е сауна в стаите
за това и след един час работа горелката я гася щото ако остане да работи отива към 80-90
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 107

Тема "Пелетна горелка ръчна изработка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: