• 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 117
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69 - майстор
Те са го бутнали нещо през интернет и ти не си разбрал. Аз от една седмица ти разправям да им се обадиш да та настроят.
filmatoplo - майстор
Ако му дръпнеш комуникацията към фирмата какво ще стане .
andy_forresite - майстор
Няма да може да се наблюдава, настройва, пуска и спира от клиента от разстояние. В интерес на ползвателите е тази връзка да е налична. За фирмата също е важна. Гаранцията ще отпадне ако в котела се връща вода под 40.
filmatoplo - майстор
Ако има продадени 1000 котела всичко това някой ще го следи :? така ли .То и сега милион телефона и компютри се следят и подслушват :lol: .
krasen1 - специалист
filmatoplo написа:
Ако има продадени 1000 котела всичко това някой ще го следи :? така ли .То и сега милион телефона и компютри се следят и подслушват :lol: .
Никой не следи.Ако имаш проблем,обаждаш се, поглеждат цялата информация от котела,ако могат отстраняват проблема или пращат екип.
stoy@n - специалист
filmatoplo написа:
Ако има продадени 1000 котела всичко това някой ще го следи :? така ли ..... :lol: .
Мммм да следят ги. При мен ми се появи проблем с контролера-заби и след десет минути ми се обади производителя, че има проблем и ми изпратиха нов контролер. :wink:
Не знам дали е съвпадение....сега видях, че и krasen1 е писал
gnt69 - майстор
Аз на Анди от колко дена му разправям да се обади ще го настроят през интернет,ама той се мъчи. Големият брат гледа. :partyman:
stoy@n - специалист
Аз на моя само съм измерил количеството пелети за 6 минути и съм въвел стойността. Останалото го направи производителя. Работи добре според мен, и не очаквам да ми е по-ефтино от дървата. На края на сезона ще стане ясно :-D
andy_forresite - майстор
gnt69 написа:
Аз на Анди от колко дена му разправям да се обади ще го настроят през интернет,ама той се мъчи. Големият брат гледа. :partyman:
Това го направих преди 5-6 дни.
n.ganev - майстор
Добре де, а през интернет виждат ли какъв ти е разхода за две стаи при тези температури и защо лъжат хората че работи безпроблемно със сл. пелети?
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • 117

Тема "Пелетен котел Torch, проблеми, настройки и ползване." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: