Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
:) Много готина каминка .
bmahob - майстор
с оградка, инак скрихме тръбите ще годе добре зад врата с решвтките са ми колекторите

Прикачен файл

IMG-4227c018f9d72e2f1f86abf14322f48b-V.jpg
pechkata - специалист
съб ное 07, 2020 8:33 amfilmatoplo написа:
:) Много готина каминка .
И като стане време за чистене - ала та гледай... :shock:
bmahob - майстор
Току що чистих, чистя само в неделя, 20мин макс и то с детето покрай мен :-D Ко те притеснява колега че пречи
pechkata - специалист
Не - че на всякъде бяло и саждите като хвръкнат...
Щом детето е покрай теб значи няма такива... :supz:
bmahob - майстор
Имамтактика и ще ви я кажа, пускам вентилатора на макс о тогава отварям да чистя така намалявам финния прах на минимум, все пак съм с бял килим :-D

Прикачен файл

imagea4cd95baee876373143d03d0898555f2-V.jpg
pechkata - специалист
пон ное 02, 2020 11:12 pmmitkomaca написа:
Палите ли вече ние почти месец всяка вечер припалваме
А не ве вече съм в разход по 25 кг. костилка от череша - вечер по 12 часа... :partyman:
kalin72 - майстор
Пали се кога иска, кат падне под 23 градуса в хола, и ич не ми пука колко съм изгорил :) Колкото, толкова, искаме да ни е топло...
mitkomaca - специалист
Тая зима ще имам ядове с камината, взех 2тона и половина Брезнишки пелети и установявам ,че пале със пале няма еднакво качество едните горят за страх едните малко по така а едните хич от снощи мъча един чувал и само запепелява и гасне а са на едно и също място добре ,че при реденето се усетих даги разделя а тия па нещастници от ЧЕЗ днес спираха тока сигурно 20 пъти и сега няма в сайта им пише планирано прекъсване ебах им прекъсването кога вече всички сасисе прибрали във тях
Да беше питал бразнишкия, за пустите пелети, бре!

Тема "Разход на пелети!" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: