Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ediv - специалист
https://youtu.be/GWf--e4Gbqg. Работа на горелката с котел Дон 16.
andy_forresite - майстор
ediv, задържа ли температурата на 58 на първа степен? Колко силна ти е първа степен (кг/ч)? Колко киловата радиатори се ползват в момента на снимането?
filmatoplo - майстор
По принцип всеки с меренето на шнека за 6 минути може да си наглася мощността за степените 1-2-3 , например -
5-8-12
5-10-15
5-15-20
и тнт.
ediv - специалист
viewtopic.php?f=10&t=49293&start=20 Тук съм описал какво и как се топли, няма термоглави и всички радиатори работят, работи на Р1/Р2 по 10-18мин на всяка в зависимост от пелетите.
judas - специалист
Здравейте! Някой може ли да ми прати програмката за мониторинг на горелка Грейко РБ(20)?
emil.milev@abv.bg
Благодаря предварително!
И още един въпрос - дали мога да направя менюто на горелката на български?
achmonek написа:
gnt69 написа:
achmonek написа:
Ачо много хубава клапата. Къде ги дават и какви пари би ли споделил. :supz:

Клапата от тук : http://www.komini.eu/
Помня, че крайната цена беше към 140 лв. някъде. Но в тази цена влизат клапата, едно коляно под 45* от котела до тетката, тетка, гофра 1м. и преход от ф150 към ф 170, който преход не се вижда на снимката. Самата клапа беше мисля към 20 -30 лв. Не помня точно, ще излъжа. Помня само, че като цени, тези господа задоволиха най - добре желанието ми!
Колега ще разясниш ли малко за какво е тази клапа? Да регулира тягата ли?
DimitarD - специалист
Някой помни ли от миналата година, дали часовника на горелката сам преминава към зимно часово време? Че съм забравил.
filmatoplo - майстор
:? Май не ,ако извънземни му сменят часа ,то тогава само ще включим горелката и Те ще настроят дата мата и час ,щом аз и ти го правим ръчно предполагам всяка промяна пак ние ще я правим . :)
Да се запиша и аз и в тази тема,за да я следя.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: