• 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 117
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69 - майстор
Како стана тука, много динамична тема като латино сериал. Аз чакам да пратиш адрес за слънчогледа пък ти развод.
6osi6 - майстор
andy_forresite написа:
...
Анди, Виадруса съм го забил така... и не го гася.
Прикачен файл:
DSCF3518.JPG
Настройка за харманлийско олио на 15kW към настройките от производителя спрямо въглища
Мощност - средна.
Въздух - минус 15%
Гориво - плюс 35%
Температурата на котела варира от 56 до 60 гр.
Вентилът е отворен наполовина, изходящата вода е 47 гр. входящата е 46.
През деня се гаси сам за няколко часа.
Както каза Шопа, температурата по стаен термостат е 20.8 гр. минимална и 21.4 максимална.
n.ganev - майстор
Ехеееееее :shock: да си дойдем на думата :cool: . Ама де ги сега адвокатите? То питах аз по едно време за някои неща ама то тогава пак бяхме от еВаната страна. Е стана рекламата с тази темичка а бях оплют и в други теми относно питанията и впечатленията ми за зеленото творение ама нещо сега Болярина Рязко се покри и се топли на духалките. Е дойде си темата на частта от заглавието за ПРОБЛЕМИ.
Темата ще стане още по динамична и ще я следя с голям интерес.
andy_forresite, без да се обиждаш, но доказа с всичките си постове, че повече пишеш отколкото четеш .
kalin72 - майстор
Да не коментираме Анди дали е писател или читател, предполагам си е направил изводите, но ми интересно неговата система какво точно включва?
Стоян Петришки - специалист
Калине скоро ще кача снимки да видиш какво сътворих :partyman:
kalin72 - майстор
Давай, ще ми е интересно :)
6osi6 - майстор
Цитат на fox_vt от 5.01.2016 4:53 pm
viewtopic.php?f=10&t=48823&start=160#p746368
fox_vt написа:
... Това го постигаш със специалния камък от шмиргел ли :prayer: То не бяха железа то не бяха подобрения и кутии то не бяха камъни от шмиргел. Хора не се мъчете с тия котли бе дайте ги за скрап поне да стане свястна лъжица от тях.
Дряновски и тебе не съм забравил твоя поне за сушилня става не го претопявай.
Сега... :mrgreen: чудя се :? дали да си изхвърля котела или както Анди да го продам... колко мога да му взема? За 130 килограма Торч Анди иска 3500 лева. Колко да искам за 600 килограма "То не бяха железа то не бяха подобрения и кутии то не бяха камъни от шмиргел" :?
n.ganev - майстор
kalin72 написа:
Да не коментираме Анди дали е писател или читател, предполагам си е направил изводите, но ми интересно неговата система какво точно включва?
Е то ясно - включва всичко по схемата дадена от производителя иначе гаранция - ЙОК.
Ама този трипътник както и където са го цвакнали :?
n.ganev - майстор
А сега де? Що пък съм включен в екипа на развода като бях първият който каза пред свещенника че има причина да няма брак Баси :?
gnt69 - майстор
Много гадни. На хората им са реве вий ги взехте за мезе.
  • 1
  • 44
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 117

Тема "Пелетен котел Torch, проблеми, настройки и ползване." | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: