• 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 107
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Аз си поръчах вече :wink: , ама ще трябва да се доубурудва с бункер и още нещо :wink: , по скоро че отоплителния сезон иде .
wankata7108 - специалист
филме защо ти е тая галимация с цимента на скарата просто си уплътни чекмеджето добре за да може да си го вадиш когато има нужда и да почистваш направи му две райберчена от двете страни да го притискат и където ляга си нанеси високотемпературен силикон слагаш домакинско фолио на ръба на чекмеджето и затваряш
след като стегне силикона отваряш и махаш фолиото където може и така ще стане един оригинален мек уплътнител по ръба на чекмеджето ти
filmatoplo - майстор
Защото под скарата имам направен отвор за свеж въздух от вън през стената :wink:
iva6ki - специалист
Записвам се за темата.В крайна сметка на колко стъпва това удоволствие
(горелката без бункера) ако е тайна нека драсне някой на лични :?
miroslav_cholich - специалист
Здравейте, идва зимата и си блъскам отново главата. Имах от прословутите ИВГ, но я продадох, мога ли да монтирам на котел уодъланд гравитачна горелка, и ако да някой наема ли се за изработка с плащане на трудът, и няма ли вероятност да надвиши градусите като затворят главите. Малко извън темата някви коментари от горелка ауто котле?
filmatoplo - майстор
Махни и този котел и си вземи комплекта на грейко , няма да съжаляваш , гравитачната горелка може и да стане , но защо се отказваш от по добро кпд и автоматизация :? .
rosso666 - специалист
Колега мирославе а може ли да споделиш причината за продажбата на ИВГ-то
miroslav_cholich - специалист
И аз не знам, хванаха ме нервите от две години чакам някой от техниците им да я настрои като хората.
Искам да ди взема с долен шнек,чеда гори и въглища и чипс, предложете някъв вариант
rosso666 - специалист
Сещам се за една обява в olx .потърси под заглавие универсална горелка.има една за 1400лева .тя е точно за трошени въглища.
Иначе филма ти препоръча грейко
filmatoplo - майстор
Оплескваме темата , ама и ти от едно гориво че на друго , по принцип тази горелка гравитачната братовчед на Пелетрон може да работи на Ватерланда само да има добра тяга комина , друг е въпроса колко ще ти отърва режима и на работа почти ръчен :) .
  • 1
  • 45
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 107

Тема "Пелетна горелка ръчна изработка" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: