Калине, Включва бункер, управление с вграден мрежов модул, шнек, горелка и котел. Имаш си и профил на техния сървър от който можеш да гледаш как гори, колко пелети са изгорели от последното наблюдение, на каква мощност работи, колко градуса е в твоя град където ти е къщата и други статистически данни като използвана мощност за ден, средна мощност за ден, използвана за месеца и средна за месеца.
Говорите така все едно до вчера съм бил със сивия комплект, изхвърлил съм го през прозореца и съм взел зеления комплект като по-добър. Твърдял съм че сивия е боклук и съм минал на зелен. Странни `ора сте
Бъркаш в чувала и вадиш ... каквото се падне братче.
Аз си държа връщащата вода на малко над 40 градуса. Хайде сега всеки с друга окомплектовка да си отговори на въпроса на колко градуса се връща водата при него. Ако не ги държите на шеесе те па на. Пуснете я на 10 градуса тая вода бе.
Н. Ганев, помогнал си на мой приятел. Приятелите на моите приятели са и мои приятели
Малко като на подигравка те схващам и не ми харесва. Може би помниш че се колебаех сивия ли да взема или зеления, а ти казваше Камина, че ми е малка площта. Какво казах аз тогава - че може да нямам 455 квадрата на пет етажа, но по отношение на топлозагубите ше ви избиЪ сите до един и нема ви дам да ривете
Кое не чета? Кажи в прав текст какво искаш да кажеш. Питах за осветеността - нищо; питах какъв пламък трябва да се получи - нищо; питах какво ще стане с температурата с горелка на мощност 10 кв и радиатори на 10 кв без регулиране - нищо... Ти ако си в пустинята и гледаш само дюни и пЕсък, срещнеш 3-4 пъти по един камилар и го питаш за посоката и той те подмине, какво ще правиш - ще се опънеш да мреш или ще опитваш да се спасяваш? Мога да ти кажа че Хр. Христов57 не чете или толкова му се чете. Въобще не разбра че от 10 дни най-малко в бункера ми няма и една гранулка от олЮ. Никакъв контролер не съм лъгал и го спирам защото яде по 2 торби на ден и то с лимитиране. Много добре знае и защо го лимитирам (не е само заради разхода) ама карай...
Няма брак, няма и развод. В къщата като пуснах отоплението следобяда и виждам 15 града на термометъра. Викам си много е. Бе то студ там бе, нема как да е толкова. Сложих един друг термометър - 13. А, така по-става. Хайде сега пък всеки да си спомни колко градуса е било днес и днес си е пуснал горелката. Пускате ги на 20-22 градуса. Аз няма и да помисля да пусна топло на толкова.
Отдавна в спалнята ми е 18 и радиаторът е леко топъл. Така е с всички работещи в момента (не са два тоя път
) и гледам в момента горелката работи на 7 кв. Според мен тези 7 кв са еквивалента на 2 електрически и вече с нарастването на мощността на 8, 10, 12, 15 ... по някое време се доближава до еквивалента на ток. Ако някой си мисли, че неговия котел и горелка е с киловати като на ток да знае, че е така в понеделник. Демек никога 
Говорите така все едно до вчера съм бил със сивия комплект, изхвърлил съм го през прозореца и съм взел зеления комплект като по-добър. Твърдял съм че сивия е боклук и съм минал на зелен. Странни `ора сте

Аз си държа връщащата вода на малко над 40 градуса. Хайде сега всеки с друга окомплектовка да си отговори на въпроса на колко градуса се връща водата при него. Ако не ги държите на шеесе те па на. Пуснете я на 10 градуса тая вода бе.
Н. Ганев, помогнал си на мой приятел. Приятелите на моите приятели са и мои приятели

Няма брак, няма и развод. В къщата като пуснах отоплението следобяда и виждам 15 града на термометъра. Викам си много е. Бе то студ там бе, нема как да е толкова. Сложих един друг термометър - 13. А, така по-става. Хайде сега пък всеки да си спомни колко градуса е било днес и днес си е пуснал горелката. Пускате ги на 20-22 градуса. Аз няма и да помисля да пусна топло на толкова.
Отдавна в спалнята ми е 18 и радиаторът е леко топъл. Така е с всички работещи в момента (не са два тоя път