Най - вълнуващия въпрос зимно време.
ivelinmmmm - специалист
Нормална ли е цена за свързване на котела плюс частите 1550лв, много ми се вижда
andy_forresite - майстор
Поне 500 лева са ти частите и то най-необходимите за по-простички свързвания каквото е моето свързване.
Една помпа ти е 200 лева. Един смесителен вентил ти е поне 100 лева. Отделно са фитинги, термостат, кранове, преходи, муфи, редукции, обезвъздушители и то се натрупва. Всяко усложнение иска допълни части, още фитинги и цената расте. За труд не знам как сте се пазарили.
ivelinmmmm - специалист
500лв части ок, за труд 1050лв ми се вижда много ,по принцип колко върви нормално монтажа плюс настройките на котел
n.ganev - майстор
:shock:
К'ви са тия 1050 пари Баси? Ако това е за присъединяване на котела към съществуващата инсталация / говорим само труд / и настройка на горелката =D> =D> =D> идвааам
За път и командировъчни - ангария :lol:
ivelinmmmm - специалист
Направо в чудо се видях с тези фирми на какви цени работят ,ама и аз къде тръгнах да сменям котела като не разбирам .Но не се отказвам ще чакам до зимата има време .Само че старият котел го нарязах и нямам голям избор .Ако не намеря фирма или майстор до септември ще звънна пак на Филма, да видя да ли е почнал пак да се занимава с тази дейност.
шоп - майстор
ivelinmmmm написа:
Направо в чудо се видях с тези фирми на какви цени работят ,ама и аз къде тръгнах да сменям котела като не разбирам .Но не се отказвам ще чакам до зимата има време .Само че старият котел го нарязах и нямам голям избор .

Какво му беше на стария котел, че замина за скрап?

До зимата няма никакво време, около два месеца...ей сега ще минат и ако сега офертата е цитираната когато застудее дали няма да порасне :?
filmatoplo - майстор
Без да взимам страна ,от монтаж до монтаж има огромна разлика ,жалко че нямам снимки да покажа .
ivelinmmmm - специалист
Филма от кой месец започваш да се занимаваш с монтаж на котли ,ако идваш към Бургас можеш ли да дадеш една оферта
ivelinmmmm - специалист
Просто на старите тръби трябва да се направи резба, или да се заварят накрайници защото едната е 2 цола другата е по малка .И от там да се свърже новият котел със всичко което му трябва помпа , кранове.....и така.
nandrolon - специалист
ivelinmmmm написа:
Нормална ли е цена за свързване на котела плюс частите 1550лв, много ми се вижда

И аз си мислпх, че за 500 лв ще стане всичко, но реалността е друга. Само кюнеца е 300 лв.

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: