Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69 - майстор
n.ganev написа:
gnt69 написа:
Ако пък не те бъркат парите си вземи един котел на ток и само ще чуваш контакторите като се включват и изключват.
С грешка си - съвременните контактори дори не се чуват :yawinkle:
Не знам моя си щракаше яката. По едно време имаше един евтин ток тука и бях сложил един котел Дакон. Много леко и безгрижно беше Чувах само контакторите и по крушките се виждаше кога се включва и изключва. Ама свърши тока и го продадох и сега на слънчогледови пелети. :partyman:
gnt69 - майстор
ivelinmmmm написа:
Ами нито една нито една фирма не ми предлага Грейко а и слънчогледови пелети от къде ще вземам в Бургас, може би в Бургас не продават Грейко
Филма е твоя човек. Отиваш да правиш палачинки на плажа а Филма у вас да прави парното. :partyman:
n.ganev - майстор
Писах - брат ми живее от 90та в Бургас и тази зима го задомих с една въздушна пелетка. Началото на август съм в Сарафово, а Филма е там и ако аз ще пристигна за 2-2,5часа Филмето ще ти дойде за половината време и ще имаш адекватно обслужване.
ivelinmmmm - специалист
Нормална ли е цена за свързване на котела плюс частите 1550лв, много ми се вижда
andy_forresite - майстор
Поне 500 лева са ти частите и то най-необходимите за по-простички свързвания каквото е моето свързване.
Една помпа ти е 200 лева. Един смесителен вентил ти е поне 100 лева. Отделно са фитинги, термостат, кранове, преходи, муфи, редукции, обезвъздушители и то се натрупва. Всяко усложнение иска допълни части, още фитинги и цената расте. За труд не знам как сте се пазарили.
ivelinmmmm - специалист
500лв части ок, за труд 1050лв ми се вижда много ,по принцип колко върви нормално монтажа плюс настройките на котел
n.ganev - майстор
:shock:
К'ви са тия 1050 пари Баси? Ако това е за присъединяване на котела към съществуващата инсталация / говорим само труд / и настройка на горелката =D> =D> =D> идвааам
За път и командировъчни - ангария :lol:
ivelinmmmm - специалист
Направо в чудо се видях с тези фирми на какви цени работят ,ама и аз къде тръгнах да сменям котела като не разбирам .Но не се отказвам ще чакам до зимата има време .Само че старият котел го нарязах и нямам голям избор .Ако не намеря фирма или майстор до септември ще звънна пак на Филма, да видя да ли е почнал пак да се занимава с тази дейност.
шоп - майстор
ivelinmmmm написа:
Направо в чудо се видях с тези фирми на какви цени работят ,ама и аз къде тръгнах да сменям котела като не разбирам .Но не се отказвам ще чакам до зимата има време .Само че старият котел го нарязах и нямам голям избор .

Какво му беше на стария котел, че замина за скрап?

До зимата няма никакво време, около два месеца...ей сега ще минат и ако сега офертата е цитираната когато застудее дали няма да порасне :?
filmatoplo - майстор
Без да взимам страна ,от монтаж до монтаж има огромна разлика ,жалко че нямам снимки да покажа .

Тема "Котел на пелети?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: