• 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 127
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
Споко, ще ти мине, казвам го от опит. Голяма част от клиентите след монтажа на котела се виждат като пелетопроизводители, но това отминава бързо :wink:
plastkomfort - специалист
Удължих пластимата с около 55 мм.
Картинката стана съвсем друга пелетите падат по-напред и така горелката не остава гладна в предния край.
:supz:
filmatoplo - майстор
:supz: =D> Супер -завода да го има впредвид :wink: , така няма ли да отскача някой пелет към пепелника :?
feikot - специалист
LazarGanev написа:
Споко, ще ти мине, казвам го от опит. Голяма част от клиентите след монтажа на котела се виждат като пелетопроизводители, но това отминава бързо :wink:
Аз не се виждам като пелетопроизводител с търговска цел. Все пак както вече казах до дни се очаква да тръгне линия от 6 тона на час,от където пелетите ще са на 1/2 цена за някои хора. Но пък защо да не оползотворявам даденостите ми в момента. 10 тона да направи тая преса и да се скапе,пак е нещо.
filmatoplo написа:
:supz: =D> Супер -завода да го има впредвид :wink: , така няма ли да отскача някой пелет към пепелника :?
При по-дребни пелети сигурно но пр нормални девали.
Поне аз нямам проблеми.
lusynik - специалист
Не вярвам да изкара толкова много.Не си губи времето и нервите,тегава работа е!Това го преболедувах преди две години!По добре,търси начин да се ДОБЕРЕМ до добрите цени :):)!
feikot - специалист
Е ще се доберем някак си :lol: ама що ли толкова ме завладя тая идея не знам...
radiocontrol - специалист
LazarGanev е прав и аз минах през тези идеи за производство за собствени нужди на пелети:-) Ще си строшиш нервите а може би и парите. При мен беше добре това че преди да купя аз подобна машина мой приятели го направиха и заедно се мъчихме и тествахме. Резултатите бяха отчайващи. Принципно идеята е добра че на третата зима машината се избива, но съвсем не се получава така.
При нас актуална цена е 300 лв. за тон.
Мисля че ги бива.
Никой не пише нищо.
Явно всеки е захапал настройките на горелката. :-D
  • 1
  • 46
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50