• 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
нед дек 13, 2020 3:12 pmAfafds написа:
ср дек 09, 2020 1:04 pmgorglak написа:
ср ное 29, 2017 9:39 pmМаци написа:

Безжичен стаен термостат Bisolid 7-RF.....разхода при тези настроики на термостата е 3-4 чувала на седмица темпетатурата на водата ми е 65'
Колега къде се вързва външния термостат на кои клеми на камината откъде му пусна захранване
Връзва се на входовете TERM.

Взех термостат HT300S, вързах го с камината синхронизирах модула с термостата, но нещо няма връзка с камината... някой ако може да помогне, дали някъде от менюто на камината се отключва външния термостат? :?
Температурата на 07 направи ли
нед дек 13, 2020 4:57 pmahdrey написа:
нед дек 13, 2020 3:12 pmAfafds написа:
ср дек 09, 2020 1:04 pmgorglak написа:

Колега къде се вързва външния термостат на кои клеми на камината откъде му пусна захранване
Връзва се на входовете TERM.

Взех термостат HT300S, вързах го с камината синхронизирах модула с термостата, но нещо няма връзка с камината... някой ако може да помогне, дали някъде от менюто на камината се отключва външния термостат? :?
Температурата на 07 направи ли
Благодаря!
нед окт 01, 2017 9:31 pmfilmatoplo написа:
Ненужно мощна е камината ,то сега е топло още де но поне и намалете мощността .
, Здравейте
Може ли да ми кажете как се намаля мощността на камината,че и при мен го има същия проблем .Постоянно ми изписва -чака охлаждане и така постоянно гасне и после се пали на ново.Имам я от миналата зима ,а тази зима вече смених запалката(изгоря) Има някаква парола за влизане в настройките която хората от които я взехме не ми казват и не мога нищо да пипам по настройки.Както са я настроили първоначално така си остана.
пон окт 09, 2017 2:22 pmМаци написа:
dovolen sam za sega .....ne shte vidim kakav e razhoda na peleti kato pochne da stava studeno ineche kaminata se darji dosta dobre peletite sa iglolistni klas a ot kustendil firmata ne pomna no sa mnogo dobri nqma shlaka po pepelnika a samo bql prah
Здравей колега от тази година има пелетна камина Лили 20 кв вие я имате отдавна и искам да обменя опит
Ние имаме проблем с камината. Спря да работи. Изписа al1 Black out. Никъде не можем да намерим причината. Със старт бутона не успяваме да изчистим алармата. Като го задържим изписва keys frozen. Някой може ли да ни удари едно рамо, адски студ е, а сме с малко дете.
LazarGanev - "Велик майстор"
Тази аларма Black out се появява при спиране на тока и след възстановяване на захранването би трябвало камината да мине през гасене, почистване и отново да запали. За да не го прави може нещо да се се ошашавил контролера. Пробвайте с изключване на захранването за известно време
Здравейте имам въпрос към Вас!!! От година ползвам камина лили 20 kw, наскоро ми изгоря запалката, смениха я, но техника ми размести нещо настройките като сега почна да ми препълва кошничката. Пробвах и с друг вид пелети, че дори по зле става. Някой ако може да ми помогне, също да ми каже откъде и какви настройки да променя, ще съм много благодарен!!!
Здравейте, след две години борба с настройките на камината се справих сега да работи както аз желая. Проблемът е там че съм нагласил да гасне на 5гр. след зададената температура, ама не мога да наглася градусите на колко надолу да се пали, в момента е на 2гр. от зададенаата темп. Моля за съдействие да го направя поне на 3гр. разлика.Защото през деня вкъщи е 22 и понякога работи когато е топло, и почва едно гасене, палене.
Благодаря предварително
Последна промяна от vlado81 на чет окт 28, 2021 8:07 pm, променено общо 1 път.
пон мар 22, 2021 11:06 amalexdobrev99 написа:
Здравейте имам въпрос към Вас!!! От година ползвам камина лили 20 kw, наскоро ми изгоря запалката, смениха я, но техника ми размести нещо настройките като сега почна да ми препълва кошничката. Пробвах и с друг вид пелети, че дори по зле става. Някой ако може да ми помогне, също да ми каже откъде и какви настройки да променя, ще съм много благодарен!!!
влез в настойките с код А9 после от меню 6 търсиш coclea start и го намаляш.
Здравейте колеги! Камината я имам от 1 месец! Проблема ми е че работи само на 1-ва степен! Като я преместя на 3-та или 5-та на екранчено показва че е на 3 а отдоло си мига 1-цата което озночава че си работи на 1-ва степен и продължава да си гори по същия начин! Никаква промяна!
  • 1
  • 47
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52

Тема "Пелетна камина, "Лили"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: