magvt написа:Значи все пак може дори и с този контактор.Ти сигурен ли си, че сипва правилното количество първоначално? Грешката обикновено я отчита след 3 неуспешни опита за запалване. Може да е недостатъчно количеството за да го близне пламъка добре или въобще настройките за запалване да не са добри.
Този прословут датчик за осветеност на пламъка какво има в края на отвора, как точно действа, днес пак ми направи беля явно защото излезе грешка при запалване, което ме навежда на мисълта че не е отчел пламъка и е дало тази грешка, след леко зачистване и продухване на отвора с една крачна помпа запали
80, 85, 90 секунди в тия времена съм го гласил, за паленето явно му стигат защото след като продухам дупката почва ново палене и веднага след пълненето вади пламък, което значи че от предното палене още си стои жарта, просто пламъка стои но 0 и гасне, това си е болест на 3-4 дена го прави, затова и взех една помпа и махам датчика и продухвам отвора, ама това не решение, да няма и друг проблем
1-2 пъти съм го засичал след като минат двете запалвания да допълва отново 30 секунди и се разпалва, да му качвам първоначалното зареждане на 100 но да не стане препълнена чинията и да ги избутва не запалени
Тази сутрин след грешката за неуспешно запалване и рестарт зареди и още с началото на запалване 1 имаше пламък , но въпреки това през тези 12 минути докато трае запалване 1 и 2 пламъка стоеше на 0