• 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 518
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Ndp007 написа:
filmatoplo написа:
Има такива стоманени неръждаеми гофрирани тръби с дължина колкото се поръча ,има и твърди прави неръждаеми тръби на метър които се снаждат .Ами в случая поне диаметър който ще има тяга 15 паскала ,или тръба минимум ф 120 -130 мм .цена не знам чувал съм и 10 лв метъра .
Ако е поцинкована дали е проблем?
Монтирай, не е проблем, живота е прекрасен и кратък.
Вчера смених оргиналните кюнци на каминка пирамидка, след 26г вярна служба. Зачервявал съм ги до розетката, ама ми изгледаха щерката. Голямо благодарско на тия обикновени тръби!
ivanovhr - специалист
Голямо търсене има сигурно на Бижу-то, поръчах я преди 16 дена и още я няма. :?
ivanovhr написа:
Голямо търсене има сигурно на Бижу-то, поръчах я преди 16 дена и още я няма. :?
Ми щото е готяна, ма народа е като Шаро. Що не се готвите овреме за кучия студ, бре?!!
ivanovhr - специалист
Не бях сигурен дали ще имам възможност да я сменя тази есен. Старата камина на дърва си е монтирана и гори вечер. А и пелети приготвих 2 тона за начало.
ivanovhr - специалист
Ти как да е ама аз защо :lol:
Трифон П.Трифонов написа:
ani_1979 написа:
bmahob написа:
В блоковете винаги ще го има проблем ако всеки се включва където си иска :-D При двойния комин има индивидуален отвор + общо тяло за тяга, но когато се включат в общото и почват........................
В този комин има само още 2 печки, на 3ти и 4ти етаж, от където дими.
Комина е с 2 комински тела в едното е 1 ви и 3ти етаж по един апартамент, в другото е 2-ри и 4-ти етаж с по един апартамент,
няма включени аспирации в този комин със сигурност, аз ги нагледах снощи след опушването. :shock: :? :?
Е как тогава дими на 4ти етаж, като е в отделно от вашето коминско тяло? Разбирам за 3ти, където сте заедно, но...
Някой нещо е правил някъде нагоре. На 2рия как е?
Наистина не съм наясно, какво може и какво не може.
Получавам различна информация за комина,
възрастните които живеят и са участвали в строителството не са много с всичкия си и едните твърдят,
че е зидан комина, другите че е с коминско тяло, аз не съм била родена когато е строен блока.
Този който почиства лятото комина не мога да го открия,
за утре съм викнала друг човек да почиства.
Единия от по-младите обитатели в блока твърди,
че комина е като на посечената схема от bmahob.
ivanovhr - специалист
А заслужава ли си да се салага Wi-Fi модула? Достатъчно полезен ли е или само лиготия да си видя печката дали гори докато съм на работа.
Ndp007 - специалист
ani_1979 написа:
Трифон П.Трифонов написа:
ani_1979 написа:

В този комин има само още 2 печки, на 3ти и 4ти етаж, от където дими.
Комина е с 2 комински тела в едното е 1 ви и 3ти етаж по един апартамент, в другото е 2-ри и 4-ти етаж с по един апартамент,
няма включени аспирации в този комин със сигурност, аз ги нагледах снощи след опушването. :shock: :? :?
Е как тогава дими на 4ти етаж, като е в отделно от вашето коминско тяло? Разбирам за 3ти, където сте заедно, но...
Някой нещо е правил някъде нагоре. На 2рия как е?
Наистина не съм наясно, какво може и какво не може.
Получавам различна информация за комина,
възрастните които живеят и са участвали в строителството не са много с всичкия си и едните твърдят,
че е зидан комина, другите че е с коминско тяло, аз не съм била родена когато е строен блока.
Този който почиства лятото комина не мога да го открия,
за утре съм викнала друг човек да почиства.
Единия от по-младите обитатели в блока твърди,
че комина е като на посечената схема от bmahob.
Аз си поръчах 12 метра спирални поцинковани тръби 125мм и квото стане ако не стане разпродавам всичко и си купвам климатик.Може да пробвам само с допълнителен коминен вентилатор.Ако стане догодина ги сменям с неръждаеми.
Ndp007 - специалист
ivanovhr написа:
А заслужава ли си да се салага Wi-Fi модула? Достатъчно полезен ли е или само лиготия да си видя печката дали гори докато съм на работа.
На мен ми е много удобен.
  • 1
  • 48
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 518

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: