и моята термо помпа заработи. За сега няма проблем с размразяването, работи си без проблем. Отоплявам 2 етажа по 65 квадрата + топлата вода за потреблението. Климатика е инвертор Хаиер 24-ка на отопление. Голямо благодаря на Ванко от форума за подкрепата и на Петьо от Варна, който единствен ми се върза на акъла и направи всички заварки. Останаха ми няколко дни за настройки, но като цяло без проблем поддържа 50 градусa на водата.
п.с.
към колегата куууууул, според мен си поиграй с корекциите на въздушния датчик и не го натискай да загрява над 50 градуса, може би по-малко ще се товари машината и няма да обледенява външното тяло. При мен за сега не е имало и грам обледеняване, а самия цикъл дефрост става за няколко секунди.
п.с.
към колегата куууууул, според мен си поиграй с корекциите на въздушния датчик и не го натискай да загрява над 50 градуса, може би по-малко ще се товари машината и няма да обледенява външното тяло. При мен за сега не е имало и грам обледеняване, а самия цикъл дефрост става за няколко секунди.
Последна промяна от phoenix на чет ное 19, 2009 8:30 pm, променено общо 1 път.