• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 44
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
iva6ki - специалист
аз да питам какво управление ползваш :)
Генчев - напреднал
LazarGanev написа:
Добре си му намерил място, но е неправилно вързан РС. Трябва да е от горната страна на помпата, до предпазния клапан.
За съжаление помпената група се оказа някаква /нестандартна поне за мен/защото няма място на предпазната и група къде да вържа РС дори нямаше и манометър но разпробих и направих резба за да го сложа.Така както е вързан фатално ли е нали все пак действа,не е проблем да го преместя когато пълня с ПГ системата
Генчев - напреднал
Към колегата montoya да това е действаща баня.
Генчев - напреднал
iva6ki написа:
аз да питам какво управление ползваш :)
Управлението което ползвам е на Naturela въпросната фирма прави за Елдом електронните управления за бойлерите им.
LazarGanev - "Велик майстор"
РС си работи, но въпроса е принципен - не трябва да има кранове между него и източника на топлина (колектора). За какво служи обезвъздушителя (АО) на входа на помпата?
Генчев - напреднал
/АО/ което съм сложил на входа на помпата е когато почистя филтъра първо отварям крана преди него и след това крана след /АО/така гоня въздуха.
LazarGanev - "Велик майстор"
Аха, не видях че им филтър. По-добре го сложи до помпата, защото така при чистене на филтъра губиш много течност, съответно и налягане. И по-добре смени този АО с ръчен или го сложи през кран
Генчев - напреднал
За това,че ще губя повече течност не се бях сетил но имам помпа и не е проблем да корегирам налягането ако има голям пат,АО ще го сменя с ръчен,горе на колектора го направих с кран но кой да се сети и долу да сложи.
filmatoplo - майстор
:wink: Щом топли системката -яж ,пий и си носи новите дрехи :) .
Генчев - напреднал
filmatoplo написа:
:wink: Щом топли системката -яж ,пий и си носи новите дрехи :) .
Това не съм спирал да то правя :wink:
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 44

Тема "Избор на слънчев панел" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: