• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
hidrazin - майстор
nikito_sv написа:
... нека бъда лошия и невъспитания .... подяволите
Ти първо научи българския език... Другото - после.
:partyman:
P.S. Между другото изреченията започват с главна буква.
А буквата й не се поставя там където ти я слагаш, защото става като римските императори... :-D
:partyman:
Hoвoceлckи - майстор
Виж сега, така си на далавера. След като пишеш в този форум явно имаш намерение да се справиш сам в крайна сметка. Иначе би трябвало да пишеш в някой форум за оплакване от безсрамници, майстори или поне такъв за ценорасписи за труд. Та в този ред на мисли, нали си чувал за съвета на габровеца към сина му студент - да тича след такси, а не след рейс ... Та и ти сега си на далавера с 1000 лева, а иначе щеше да си с некви мизерни 250 :idea:
4799inpl64 - специалист
nikito_sv написа:
Трифон П.Трифонов написа:
nikito_sv написа:

Скъпи идиоте........ малоумници...сигурно и копче не можете да зашиете иначе много дрънкате.аз искам адекватни отговори а не врели некипели...
Тука вече се прекалява, сякаш.
Колегата, по горе, не е прав да дава израз на мислите си по този начин, а ти си намери отговорите на друго място, ако държиш да ги получиш!
Колега толкова ли бе трудно в началото на темата да ми беше казано да такава варира цената или не не е прав майстора много е... аз си ценя парите и ми се видяха много за 5 точки 1000 лв.... та той взема по 200 лв на радиатор мамка му.... как да не кажа че е измама... нека бъда лошия и невъспитания .... подяволите
Колега-една забележка,той не взема-ти му даваш.Като не ти понася тоя майстор -има други.А като ти се виждат много -хващаш кьртача и започваш-ето ти 0лева на радиатор.
kozl - майстор
filmatoplo написа:
Безмислена е темата ,дрънкайте си другаде .И на мен ми искат 800 лв за два прозореца - айде разискваните и за моя проблем . :)
За два прозоооореца даже са малко :? Требеше да пишеш за две прозорчета :lachtot:
kozl - майстор
Той е неустоим. Той е съкрушителен.
Той ще изкърти всички пречки по пътя.
Той ще нахлуе и там де никой не се е промъквал.
Няма в света срам, който може да го възспре.

Изображение
zz_stefanov - майстор
nikito_sv написа:
.......
Колега толкова ли бе трудно в началото на темата да ми беше казано да такава варира цената или не не е прав майстора много е... аз си ценя парите и ми се видяха много за 5 точки 1000 лв.... та той взема по 200 лв на радиатор мамка му.... как да не кажа че е измама... нека бъда лошия и невъспитания .... подяволите
Чудиш се защо. Защото тук сме набрали инерция срещу хора дето групово наричат другите маскари. Не си първия. Много ще патиш. Обикновено такива като теб наистина от много избиране да е евтинко, ще се срещнат с "майстори без срам" и накрая ще платят повече пари от високата първоначална оферта.
kozl - майстор
"Майстори без срам" или мАстори за срам :?
GalinBelos - специалист
nikito_sv написа:
А не ти ли мина през умната глава , че може да ти е казал цена за отказване ? Явно те е преценил на бързо що за клиент си , и е решил ако ще се ядосва с теб , поне да си струва .
kolcho - специалист
nikito_sv написа:

Скъпи идиоте....бях на майстор и ми предложи цена 60лв на точка т.е.малоумнико цената е далеч под 1000 лв
Не беше нужно моментално да дадеш поредното доказателство, че си формен простак, ама щом така реши - твое право! Аз само ще отбележа, че се ходи на баня, не "на майстор". И понеже все пак си "бил на майстор", смело ще предположа, че ще бъдеш добре изкъпан, а после ще опищиш форума с поредните оплаквания за проблеми, качество, цени, срокове и пр., защото със сигурност си въобразяваш, че инсталирането на отоплителна система може да ти излезе 300 лв.
Тогава хората с основание ще ти кажат "честита баня!".
Успех в къпането :lol:
krasi92 - майстор
Дай някакви координати от къде си.Ако си в моя район ще ти ги вържа 5-6 радиатора и камината за 99 лева и ти ми поемаш пътните и храната .За един ден сме ги вързали и кои от къде е
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Майстори без срам" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: