Най - вълнуващия въпрос зимно време.
lz2skt - специалист
Ако не са надули цените на другите компоненти ...Защо не покажете самата оферта на фирмата (майстора) за база за сравнение или сами да си я сравните с текущи цени.Така е най-обективно.
vaniosl - специалист
Това ми е офертата,но е без включени тръби,стойка и пропилен гликол.Само да уточня,че бойлера е този по мое желание.

Прикачен файл

Без име.png
Без име.png (37.28 KиБ) Видяна 1385 пъти
grants - специалист
Според мен доста са те натоварили с цената, единствено за монтажа ми се вижда що годе на нормална цена, но другите явно компенсират :lol:
Може да разгледаш тук във форума различните теми за подобни инсталации, има доста интересни предложения за бюджетни изпълнения, както и ще се запознаеш с различните типове такива сиситеми.
fox_vt - майстор
Медна тръба фи 18 :shock: :shock: абе човек ти централно парно ли пускаш....... Как няма да давате по два чувала пари при такива оферти.
Hoвoceлckи - майстор
Аз като гледам тя не участва в цената до тук. Само е предложена и допълнително ще вдига крайната цена. А ти на кое основно се възмущаваш - на диаметъра или на материала?
fox_vt - майстор
На диаметъра, материала си е добре. То както са тръгнали трасето ще е със дебелината на серпентината което за един колектор е...........
Evgeniy - майстор
Виж на Шоп системата (последната), направена по подобие на моята, но по-мащабно.
Определено излиза по-евтино и добре работи.
all4all - специалист
Бих искал и аз да попитам :? В момента имам 80 л бойлер на Теси който е на 3 години за да не купувам по голям мога ли да добавя още един 80 л или 120 литра ... Възможно ли е, и ако е да плюсове и минуси ... И най важното последователно ли да се свържат...
Andri01 - майстор
Няма проблем. Свързването го направи според консумацията. Въпрос на кранове. При мене топленето е по отделно или в паралел,изхода топла вода-също така. Бойлерите са 2 по 80л.

Тема "Слънчево топлене на вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: