• 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Kondor1 - специалист
След цяло лято стоене, нужно ли е термоглавите да се развъртат малко за новия сезон или просто тръгва системата?
Мойте сяка събота, точно на обед, са саморазвъртат от пълно до празно и заемат позиция.
Щом го има, като опция в електронните, да земеш да ги развъртиш, а?!!
Иначе, оная в банята, я засилих малко в четвъртъка, но не усетих да запъне нещо.
georgi82 - специалист
Здравейте,нужен ми е съвет и на мен за избора на електронни термоглави,искам да може да се настроят денем да поддържат около 22 градуса,а през нощта да се настроят да речем около 17-18(не можем да спим на топло нощем),та въпроса ми е подходящи ли са тези термоглави https://smartlife.bg/product/energospes ... -3-broya,и с какви термовентили може да се комбинират и кой е най-удачния вариант(danfoss,Honeywell или пък друга марка).Ще имам нужда и от ъглови и от прави термовентили.Не държа да са точни до десета от градуса(ще ги настоя според нуждите ни и комфортната температура пък да показват каквото си искат).Предварително благодаря!
Перфектни са. Има отделна тема.
viewtopic.php?f=10&t=61413
На вентили Oventrop съм ги навил.
Evgeniy - майстор
Трифоне, Тези нито са безжични нито са умни - тип "N" са- ето, че е объркал линка:https://smartlife.bg/product/energospes ... kt-3-broya.
Колегата малко се оплаква от тях след 2 години работа.
morfei1 - специалист
Ако се спре на тези, които не са лоши. Като ги гледам менюто е като на моите Херцове. Задължително монтаж с нови хубави батерии. По немско/Amazon има страшно много оплаквания от цъфнали/окислени батерии точно на този модел. Това е слабото им място. За парите които струват са ОК.
вт мар 03, 2020 9:31 amEvgeniy написа:
Трифоне, Тези нито са безжични нито са умни - тип "N" са- ето, че е объркал линка:https://smartlife.bg/product/energospes ... kt-3-broya.
Колегата малко се оплаква от тях след 2 години работа.
Верно на линка излизаше 404, та предположих за снобарските.
Хакера си е хакер.
Те си са съвсем обикновени, с графици, развъртане веднъж седмично, отворен прозорец... Карах с подобни няколко години, но след "умните" не ме влече да ги хваля. Тогава бях доволен.
georgi82 - специалист
Ами сгрешил съм нещо по линка,но правилно сте ме коригирали за което Ви благодаря,аз наистина нямам нужда да са с wi-fi или Bluetooth,най-обикновените ще ми вършат работа.Въпроса е колко са качествени,и в какво се изразяват проблемите им след време освен вече споменатото с батериите,както и на какъв термовентил е най-добре да се монтират,то пък в крайна сметка за тия пари няма как да имам очаквания да работят 20 години,но пък знае ли човек.
morfei1 - специалист
Присъединителният им размер е M30x1.5. Ако твоите вентили са различни, ще ти трябват преходници.
georgi82 - специалист
Ами аз съм с обикновенни кранчета в момента и ми предстои закупуване,както на термоглави така и на термовентили за това питам коя е най подходящата комбинация?
  • 1
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8

Тема "Свестни термоглави" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: