Най - вълнуващия въпрос зимно време.
LazarGanev - "Велик майстор"
За 2 чувала на ден и 20-ката е голяма :wink:
Бе то, за 2 чувала и 10 му е много, ама котела му е мощен.
LazarGanev - "Велик майстор"
Мощният котел на твърдо гориво пасва по-добре на по-малката горелка, отколкото на по-голямата, дава по-добро КПД
Да, Лазаре.
Човека тогава гледал, каквото гледал, та решил да купи тая, с мъжественото име- същи викинг.
Сега гледа Форума и дано има някой вещ, който да му помогне, ако е възможно!
veselint - специалист
пет мар 11, 2022 2:31 pmkrasizoro написа:
Здр. Моля ако някой може да сподели настройки за пелетна горелка Мудларк 35, че го закъсах. Котела ми е Бош 32, в момента горя дървесни пелети.
Какво количество пелети пуска шнека за час,и с какви настройки си в момента? Горелката гори ли добре, и има ли неизгорели пелети?Ако споделиш тези неща, може и да ти се помогне, без отправна точка нищо не може да се направи.
пон мар 14, 2022 9:14 amveselint написа:
Здр. Моля ако някой може да сподели настройки за пелетна горелка Мудларк 35, че го закъсах. Котела ми е Бош 32, в момента горя дървесни пелети.
Какво количество пелети пуска шнека за час,и с какви настройки си в момента? Горелката гори ли добре, и има ли неизгорели пелети?Ако споделиш тези неща, може и да ти се помогне, без отправна точка нищо не може да се направи.
Опитвам се да кача снимки но не мога. Настройките са: период 22сек. - вентилатор 2700RPM - Горене Мин. 27%, мах.47%, шнек Мин.2сек. мах.5сек.. Шнек 2/1: палене 150% - горене 250%. Горелката я взех 32 киловата защото в магазина казаха, че щом котела е толкова и горелката трябва да е същата. Не изгорели пелети не остават но при по големи прецени на вентилатора правеше много нагар(шлака). А цената на Грейкото ми я дадоха в представителството в гр. Перник юли 2021г.
вт мар 15, 2022 12:38 pmkrasizoro написа:
пон мар 14, 2022 9:14 amveselint написа:
Опитвам се да кача снимки но не мога. Настройките са: период 22сек. - вентилатор 2700RPM - Горене Мин. 27%, мах.47%, шнек Мин.2сек. мах.5сек.. Шнек 2/1: палене 150% - горене 250%. Горелката я взех 35 киловата защото в магазина казаха, че щом котела е толкова и горелката трябва да е същата. Не изгорели пелети не остават но при по големи прецени на вентилатора правеше много нагар(шлака). А цената на Грейкото ми я дадоха в представителството в гр. Перник юли 2021г.
veselint - специалист
Какво количество пелети пуска шнека за час?Премери го за да може да се направи сметка на дозите.

Тема "Кажете мнение за качество и сигорност, серията пилетни горелки ,,МУДЛАРК"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: