вт яну 22, 2019 8:54 pmmorfei1 написа:Прав си ! А честито !вт яну 22, 2019 6:28 pmManu написа: Дай моля те някакви координати на лично, че и аз съм се запалил по Homematic IP. Ама нещо гледам, че във Фейсбук имат много нисък рейтинг от потребители, та оглеждам и за алтернатива. Специално за осветлението хвърлих поглед - имат страшни недомислици и ги псуват много. Че и това ми е болна тема !Тъкмо я сложих първата глава, ма така се загря стаята докато я сменя и настроя, че сега Homematic-a е настроен на 21C стандартно, а термометъра в стаята в близост до радиатора е на 24C. В нета информацията е оскъдна понеже са скъпи. Примерно Max излиза почти наполовина. Ще ми трябва няколко дни за да събера впечатления, да видя как поддържа темпа в стаята спрямо обикновената.Нетамо е пак вариант. Има и други...та май ще попроуча още нещата. Иначе Трифон го питах за Homematic и отзиви, ама ме отсвири.
П.С. Забравих - с термоглави съм навсякъде. Етажни термостати няма как, а и не искам. А и за мен е т@шак работа, когато имаш много зони с различни потребности.
Аз се чудих, чудих, ама досега кирия от евтини неща не съм видял. За осветлението не знам, не съм се интересувал, но не ме и вълнува на този етап. Основно ми трябва, управление на отоплението за сега.

П.С. Яко наспамихме темата !