Най - вълнуващия въпрос зимно време.
fbr - майстор
Айдее, от догодина въглища само каквито Вълчо иска. https://www.mediapool.bg/ekostandarti-s ... 03423.html
Хитрата сврака...
В съседна тема, си отговорил с въпрос и с право, пък аз са въздържах, да са...
Дървата скъпи, въглищата също, тока ясен...извода...мъка.
Само термопомпа нямам, но го обмислям. Нали уж е най евтино?!
fbr - майстор
Абе да ти кажа, че и с тока ще ни го нахулят някой ден, ама ха да видим. Бачкам на едно място, дето е на свободния пазар и имаме договор за определено количество енергия на определена цена. Ако я надвишим, плащаме надвишеното на натопорчена цена. Ако имаме неконсумирана енергия, върху икономисаната част плащаме допълнителна такса. Трябва да си точен по договор. Ако набутат и населението на свободния пазар, очертава се бой на негри в тъмна нощ.
Праят си правилата, както си искат.
Неска ги слушах- излизаш на свободния пазар и...няма връщане.
Имаш избор, ама не съвсем. "Опичай си акъла" демек. За тока иде реч.
Кумчо Вълчо - специалист
вт фев 25, 2020 9:02 pmfbr написа:
Айдее, от догодина въглища само каквито Вълчо иска. https://www.mediapool.bg/ekostandarti-s ... 03423.html
Абе, вие там из това ФБР уж все окумуш кадри сте, ама този път защо така? Шегуваш се предполагам. Не ми се вярва да си се изхлъзгал по тази ''пързалка'' от линкчето, което си постнал, въпреки че, като гледам, старание полагаш и Кумча си Вълча на ските да качиш.....
Несериозни приказки са това. Нека внесем яснота. Ето това иска Кумчо Вълчо, това горещо препоръчва, а и това гореше навремето:
https://www.ekopalnia.pl/ekogroszek.html
Иска, ама няма вече...Едно време БЕШЕ. Хем БЕШЕ, хем за малко БЕШЕ, хем отдааааааааааавна БЕШЕ. Абе......БЕШЕ.
Толкова отдавна БЕШЕ, че даже ме е срам да кажа, кога точно БЕШЕ. Затова и си мълча. Въпреки всичко, ще ти постна джокерче- култова песничка от един популярен, горе-долу по него време излъчван, ТВ сериал. По Джек Лондон, дано да си спомниш.......
ср мар 04, 2020 3:38 pmКумчо Вълчо написа:
Куме, по график ли късаш синжира?
Кумчо Вълчо - специалист
ср мар 04, 2020 5:56 pmТрифон П.Трифонов написа:
ср мар 04, 2020 3:38 pmКумчо Вълчо написа:
Куме, по график ли късаш синжира?

Трифонов, потриваш ми се гледам нещо? С това което ''каза'', направо нищо не каза. Предполагаше се думата като взе, знания и познания отвсякъде да демонстрираш, а то какво? Не само че ни лиши от възможността да те слушаме с увиснали ченета в захлас, не само че гледам обърнал си се на агитбюро оттатък, ами и хленчиш ми тук в едно изречение с глупав въпрос.
Кое не разбра? Кое толкова те затрудни, да додрапа до такъв ''премъдър извод''?
Ако имаш неустоимото желание още нещо да споделиш, то поне го направи по маааалко по-логичен начин- изплюй дъвката и просто го кажи. Лесно е, а и някак си по-умно ще ''стоиш'' на хоризонта. Спушам те внимателно.
Здравейте, имам въпрос.
Настройки някой. За въглища дали може да ми даде, много ще съм благодарен. И вентилатора отворен или не? На коя степен?
Котела ми е Емташ 30
Благодаря ви.
speka_rs - майстор
ср окт 27, 2021 5:51 pmd0n7on1 написа:
Здравейте, имам въпрос.
Настройки някой. За въглища дали може да ми даде, много ще съм благодарен. И вентилатора отворен или не? На коя степен?
Котела ми е Емташ 30
Благодаря ви.
Пробваи с 8/480 с вентилатор на 1 степен.

Тема "Въглища" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: