Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69 - майстор
Абе хубаво е да има ъпгрейди. Според мен трябва да го има като екстра. Който е мараклия да си плати на инсталатора и той да му ъпгрейдне системата, ако позволява хардуера де. Иначе като гледам има и от първите версии и те работят перфектно. Дайте да разчепкаме какво правят новите версии и какви са промените. От това всеки ще може да си направи сметката много ли му трябва това новото или не чак толкова. :partyman:
filmatoplo - майстор
А от Русе са по разбрани . :partyman:
Radoslaw - специалист
[quote="filmatoplo"]Вчера монтирах новата уж версия ,почти не намирам разлика ,пак Софиянци ли търсят екстри. :) кажете какво ви трябва повече от това горелката да пали и топли котела - палачинки няма да направи . :lol:[/quot

Филма , много рядко влизам в спорове.Ще те помоля да не обиждаш Софиянци.
Виж в какви висини са всички техни постове.всеки които ,поне малко може да чете между редовете има ,каКВО ДА НАУЧИ.За разлика от Вас,които за почти 4 годино в тази тема ,така и не казвате нищо освен ,колко е велика вашата горелка.
gnt69 - майстор
Radoslaw написа:
filmatoplo написа:
Вчера монтирах новата уж версия ,почти не намирам разлика ,пак Софиянци ли търсят екстри. :) кажете какво ви трябва повече от това горелката да пали и топли котела - палачинки няма да направи . :lol:[/quot

Филма , много рядко влизам в спорове.Ще те помоля да не обиждаш Софиянци.
Виж в какви висини са всички техни постове.всеки които ,поне малко може да чете между редовете има ,каКВО ДА НАУЧИ.За разлика от Вас,които за почти 4 годино в тази тема ,така и не казвате нищо освен ,колко е велика вашата горелка.
Аз съм доволен от Грейкото. Само слънчоглед горя и го гори добре. И според мен е велика .Мисля че няма ползвател на Грейко пред който да стои въпроса тези пелети ще ги гори ли горелката каквито и да са дървестни или агро. Виж разходи се по съседните теми и виж какъв рев какво чудо. Не можах да разбера твоето предложение за добра горелка. Или само си плюеш за спорта.
kalin72 - майстор
Абе не че защитавам Филматопло, макар да ми е помогнал много, както и Лазар, и Николай, и Алекс и много други...
Ама хич не съм съгласен с цитата по-горе.
И какво точно научаваме от СОФИЯНЦИТЕ?? А какво полезно в практиката НЕ СМЕ научили от Филма илазар и останалите предлагащи Грейко?
borkata99 - специалист
Аз не ползвам Грейко-то, с GP IV съм, но от Филма, Лазар, Николай, Алекс и много други... =D>
Не виждам Радо за какво се бъзна :? обида никъде не усетих, а много обичам палачинки - и да ям, а и да правя :lol:
Имам приятели софиянци, имам близки софиянци, сестра ми е софиянка................ :roll: и добре че не са толкова докачливи :wink:
Лека вечер и късмет утре на всички !
filmatoplo - майстор
Какво да и е на горелката - парче метал ,няма да спорим заради нея я :) .като сложа след пост това - :) значи няма злоба и умисъл :) . GP четворките ми са любими ,ама темата е Грейко .Бих искал да има нещо конструктивно да разискваме по горелката ,тия софтуери чак толкова не карат влака има в нормално количество за сега в нея ,има къде повече да се желае и надгражда - давайте идеи . :)
judas - специалист
kalin72 написа:
Абе не че защитавам Филматопло, макар да ми е помогнал много, както и Лазар, и Николай, и Алекс и много други...
Ама хич не съм съгласен с цитата по-горе.
И какво точно научаваме от СОФИЯНЦИТЕ?? А какво полезно в практиката НЕ СМЕ научили от Филма илазар и останалите предлагащи Грейко?
Ами СОФИЯНЦИТЕ споделяме кой какво е пробвал, има ли файда, няма ли, таквиз неща. Не моем да изобретим топлата вода, макар че някои и изобретяват разни неща - примерно Бай Гого :prayer: !
Miro4774 - специалист
Според мен трябваше да направят горелката да може да следи стайният и да си намалява мощността след като са сложили опция стаен термостат. И още една опция защо е ограничена до 80 градуса? Иначе аз съм от 3 години и нямам проблем.
VLADO66 - майстор
Моля ви дайте разяснение кой датчик къде да включа по клемореда/ако може със снимка/. Сигурно го има в темата, но нямам време да изчета над 250 страници.

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: