Абе хубаво е да има ъпгрейди. Според мен трябва да го има като екстра. Който е мараклия да си плати на инсталатора и той да му ъпгрейдне системата, ако позволява хардуера де. Иначе като гледам има и от първите версии и те работят перфектно. Дайте да разчепкаме какво правят новите версии и какви са промените. От това всеки ще може да си направи сметката много ли му трябва това новото или не чак толкова. 
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
gnt69
- майстор
15662 мнения в "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB"
filmatoplo
- майстор
А от Русе са по разбрани . 
Radoslaw
- специалист
[quote="filmatoplo"]Вчера монтирах новата уж версия ,почти не намирам разлика ,пак Софиянци ли търсят екстри.
кажете какво ви трябва повече от това горелката да пали и топли котела - палачинки няма да направи .
[/quot
Филма , много рядко влизам в спорове.Ще те помоля да не обиждаш Софиянци.
Виж в какви висини са всички техни постове.всеки които ,поне малко може да чете между редовете има ,каКВО ДА НАУЧИ.За разлика от Вас,които за почти 4 годино в тази тема ,така и не казвате нищо освен ,колко е велика вашата горелка.
Виж в какви висини са всички техни постове.всеки които ,поне малко може да чете между редовете има ,каКВО ДА НАУЧИ.За разлика от Вас,които за почти 4 годино в тази тема ,така и не казвате нищо освен ,колко е велика вашата горелка.
gnt69
- майстор
Radoslaw написа:Аз съм доволен от Грейкото. Само слънчоглед горя и го гори добре. И според мен е велика .Мисля че няма ползвател на Грейко пред който да стои въпроса тези пелети ще ги гори ли горелката каквито и да са дървестни или агро. Виж разходи се по съседните теми и виж какъв рев какво чудо. Не можах да разбера твоето предложение за добра горелка. Или само си плюеш за спорта.filmatoplo написа:Вчера монтирах новата уж версия ,почти не намирам разлика ,пак Софиянци ли търсят екстри.кажете какво ви трябва повече от това горелката да пали и топли котела - палачинки няма да направи .
[/quot
kalin72
- майстор
Виж в какви висини са всички техни постове.всеки които ,поне малко може да чете между редовете има ,каКВО ДА НАУЧИ.За разлика от Вас,които за почти 4 годино в тази тема ,така и не казвате нищо освен ,колко е велика вашата горелка.Абе не че защитавам Филматопло, макар да ми е помогнал много, както и Лазар, и Николай, и Алекс и много други...
Ама хич не съм съгласен с цитата по-горе.
И какво точно научаваме от СОФИЯНЦИТЕ?? А какво полезно в практиката НЕ СМЕ научили от Филма илазар и останалите предлагащи Грейко?
borkata99
- специалист
Аз не ползвам Грейко-то, с GP IV съм, но от Филма, Лазар, Николай, Алекс и много други...
Не виждам Радо за какво се бъзна
обида никъде не усетих, а много обичам палачинки - и да ям, а и да правя 
Имам приятели софиянци, имам близки софиянци, сестра ми е софиянка................
и добре че не са толкова докачливи 
Лека вечер и късмет утре на всички !
Не виждам Радо за какво се бъзна
Имам приятели софиянци, имам близки софиянци, сестра ми е софиянка................
Лека вечер и късмет утре на всички !
filmatoplo
- майстор
Какво да и е на горелката - парче метал ,няма да спорим заради нея я
.като сложа след пост това -
значи няма злоба и умисъл
. GP четворките ми са любими ,ама темата е Грейко .Бих искал да има нещо конструктивно да разискваме по горелката ,тия софтуери чак толкова не карат влака има в нормално количество за сега в нея ,има къде повече да се желае и надгражда - давайте идеи . 
judas
- специалист
kalin72 написа: Абе не че защитавам Филматопло, макар да ми е помогнал много, както и Лазар, и Николай, и Алекс и много други...Ами СОФИЯНЦИТЕ споделяме кой какво е пробвал, има ли файда, няма ли, таквиз неща. Не моем да изобретим топлата вода, макар че някои и изобретяват разни неща - примерно Бай Гого
Ама хич не съм съгласен с цитата по-горе.
И какво точно научаваме от СОФИЯНЦИТЕ?? А какво полезно в практиката НЕ СМЕ научили от Филма илазар и останалите предлагащи Грейко?
Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература