krazz написа: Тебе те знаем като специалист по всичко! Ти си най-компетентният! Яд те е още от Мазето.Нет , че не получи чертежи! И тука няма да ги получиш ! Така , че и да продължаваш да се ядеш с мене Алтиумчо няма да сполучиш!!!Чакай, чакай - сега кирливите ризи ли ще си вадим? Ти помниш ли тогава на фронта през '45-та в Унгария кво ми обеща в окопите, докат свивахме цигари в почивките - ако се приберем живи оттам да ми харижеш сестра си Еленка. Ама кат се прибра на село си я продал на сина на даскала, нали? Пък сега ми говориш за мазето.нет и за ценните чертежи на горелката
Научи ли се да точиш свредлата на шкурка или само си пилиш ноктите?
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev
- майстор
1988 мнения в "Как да си направи сами пелетна горелка."
LazarGanev
- "Велик майстор"
krazz
- специалист
LazarGanev написа:Хе,хе какви високоинтелегентни шегички!krazz написа: Тебе те знаем като специалист по всичко! Ти си най-компетентният! Яд те е още от Мазето.Нет , че не получи чертежи! И тука няма да ги получиш ! Така , че и да продължаваш да се ядеш с мене Алтиумчо няма да сполучиш!!!Чакай, чакай - сега кирливите ризи ли ще си вадим? Ти помниш ли тогава на фронта през '45-та в Унгария кво ми обеща в окопите, докат свивахме цигари в почивките - ако се приберем живи оттам да ми харижеш сестра си Еленка. Ама кат се прибра на село си я продал на сина на даскала, нали? Пък сега ми говориш за мазето.нет и за ценните чертежи на горелката
Научи ли се да точиш свредлата на шкурка или само си пилиш ноктите?
Добре , че те изгониха от "Мазето" , че хорицата да пишат свободно щото беше на всяка манджа мирудия, ама и тука ще те турят на място!
LazarGanev
- "Велик майстор"
Бъди сигурен, че е по-вероятно ти да си направиш регистрация и да пропишеш в БГ Мама или Гепи Ме (може и да имаш), отколкото аз да съм имал регистрация в мазето, че пък и да съм писал, че пък и да съм ти искал чертежи да си правя горелка
! Сънуваш ли често? 
krazz
- специалист
LazarGanev написа:Бъди сигурен, че е по-вероятно ти да си направиш регистрация и да пропишеш в БГ Мама или Гепи Ме (може и да имаш), отколкото аз да съм имал регистрация в мазето, че пък и да съм писал, че пък и да съм ти искал чертежи да си правя горелкаЕ ти направи ли нещо или само лайна мяташ по хората? Може би си на път да сътвориш автоматичен лайномет?!![]()
![]()
! Сънуваш ли често?
LazarGanev
- "Велик майстор"
krazz написа: Е ти направи ли нещо или ...Ами на мен това ми е работата - всяка седмица, всеки ден правя нещо ново и различно, нося топлина в къщите, душите и сърцата на хората и това ме радва
krazz написа:Според мен запалката е една ненужна екстра!Въпреки всичко, аз нито съм те нагрубил, нито съм те унизил, просто съм се пошегувал добронамерено. Ти си този, дето бълваш огън и жупел и осра темата
krazz
- специалист
LazarGanev написа:Да де, майтапче.... . Аз знам ,че нямаш сестра!krazz написа: Е ти направи ли нещо или ...Ами на мен това ми е работата - всяка седмица, всеки ден правя нещо ново и различно, нося топлина в къщите, душите и сърцата на хората и това ме радва. Но нямам какво да споделям с тебе след едно ей такова ... на метеното:
krazz написа:Според мен запалката е една ненужна екстра!Въпреки всичко, аз нито съм те нагрубил, нито съм те унизил, просто съм се пошегувал добронамерено. Ти си този, дето бълваш огън и жупел и осра темата
НИКОЛАИ БОЯНОВ написа:Здравейте на всички коеги.Пускам тази тема с цел,вски да сподели мнение и опит за да си направим горелка на пелети.Мисля че не е невъзможно.Друг е въпроса дали ще излезе по евтино от фабричната,защото един колега сподели мнение че като се купят отделните компоненти които не може да си направим сами ще излезе по скъпо.
Тема "Как да си направи сами пелетна горелка." | Включи се в дискусията:
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook:
Имаш нужда от подходящ професионалист за дома?
- Преустройство, ремонт и реновиране
- ↳ Вашите ремонти
- ↳ Кухня
- ↳ Баня
- ↳ Дневна
- ↳ Спалня
- ↳ Детска
- ↳ Градина
- ↳ Коридор
- ↳ Тераса и балкон
- Направи сам
- ↳ Направи сам
- ↳ Ремонтирай сам
- ↳ Къде е по-евтино?
- ↳ Дърводелство
- ↳ Ел. инструменти
- ↳ Металообработване
- ↳ Конкурс "Направи сам 2012"
- Строителство
- ↳ Всичко за вилата
- ↳ Къщи
- ↳ Саниране
- ↳ Хидроизолация
- ↳ Пасивни и нискоенергийни сгради
- Сухо строителство
- ↳ Окачени тавани
- ↳ Преградни стени и предстенни обшивки
- ↳ Сухи и повдигнати подове
- ↳ Декоративни елементи - колони, трегери, сводове и др.
- ↳ Всичко за гипскартона и гипсфазера
- Въпроси и Отговори
- ↳ Полезни съвети
- ↳ Автомобили
- ↳ Партньори
- ↳ Боядисване и Декориране
- ↳ Вентилация, климатици и термопомпи
- ↳ Водоснабдяване и канализация.
- ↳ Всичко за ремонта
- ↳ Електротехника
- ↳ Отопление
- ↳ Газификация
- ↳ Електроника и Схеми
- ↳ Газобетон
- ↳ От всичко по малко
- ↳ Компютри и периферия
- ↳ Уеб дизайн, PHP, MySQL, JavaScript, HTML..
- ↳ Мобилни устройства, GSM-и
- ↳ Нека се запознаем
- ↳ Recycle Bin
- Статии
- ↳ Практични решения
- ↳ Качване на снимки
- ↳ Какви статии искате?
- ↳ Готварство, туршии и зимнина
- ↳ Отмора и шеги
- ↳ От нищо нещо
- ↳ Не е за вярване
- ↳ Литература