• 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 518
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
bmahob - майстор
Приемаш ли бартер за сръбско чудо :-D
filmatoplo - майстор
Ако мога от него да изкарам колкото струва камината . :wink:
bmahob - майстор
НЕ знам как върви Бижуто, но Алфа пламакът гледам го дава от 2950-3250лв при различните търговци :?
filmatoplo - майстор
:) Това ли ви беше търсенето и чакането.
ivanovhr - специалист
Е как чакаме си добре, че е топло и има дърва от миналата година. Даже и малко дограма ще сменя май докато дойде печката.
filmatoplo - майстор
:) За хубаво споделям че имам налична камина ,както и РБ 30 до изчерпване .
ivanovhr - специалист
Препрати я на колегата ви в от Хисаря, че имам уговорка с него и се отърваш от камината. Далечко съм да я монтира друг.
Timoti - специалист
Привет съфорумци следя темата спрял съм се на пелетен котел Грейко Експерт 20 ,но се оказа голям проблем с поръчката за София в началото на месец септември се обърнах към един от дистрибуторите за оглед и поръчка мина месец само с обещания и така и не се осъществи огледа -само обещания .В началото на месец октомври се свързах с друг дистрибутор до сега същата ситуация ,има и трети но той дори няма продуктите на сайта си ,та въпреки сезона според мен има и несериозно отношение незнам към кой друг да се обърна,а мислех и Бижуто да закупя но то поне не ми е спешно .Поздрави! :rolleyes:
filmatoplo - майстор
Да за котли чакаме по 20 дена ,когато имам нещо налично го пиша тук ,но всеки си мисли че все някой иска да го излъже ( то в София е нормално - начин на живот ).За Бургас мога да направя нещо .
Timoti - специалист
То чакането не е проблем ,а това че няма кой да поръча и инсталира :?: дет се вика бягат от парата :?
  • 1
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 518

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: