• 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 315
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
velas - специалист
Така като ме гледаш сигурно спя с жената на шефа...или ги дебна като дойдат тука на морето да им правя вятър на плажа... все ми е тая дали тези пелети са произведени в Разлог или от Хасан и Айшето в казана под моста...

Аз не съм чувал нищо за тях. Горих ги, докараха ми 20 часа горене за торба в 14kW камина, стъклото на камината е чисто, горивната камера е с много малко нагар, който пада лесно, нищо не остава в горелката, рядко чистя пепелта, в апартамента леко мирише приятно на дърво. Друго не ми трябва, дано и тази година да са така.

Пелетите на Пелетисимо ги бях вземал от Практикер...не знам дали са друга партида или менте, но 2 месеца "пържехме" в къщи... Имам останал 1 торба, който не вярва мога да му я пратя подарък...
DNP - помощник
В един магазин ми предложиха ето тези румънски пелети - http://kamini-italia.com/%D0%BF%D0%B5%D ... 1%82%D0%B8, като ме насочиха за повече информация именно към сайта на въпросната фирма. Може ли някой ми каже те с какво качество са? Цената ме устройва и се чудя дали да пробвам да видя дали ще има разлика в отоплението.
velas - специалист
500лв/т не е ли скъпичко за началото на юли?... :shock:
sensi - специалист
Ама тези вярно са се изхвърлили, 492 лв за тон. Ама виж, ако вземеш цял тир ти ги докарват безплатно. За района на София видях, че продаваха румънски пелети в един склад на околовръстното с/у с. Кривина и имаше табела на 350 лв/т. Това беше преди 2 седмици. Аз си взех пелети от проджето. Вече взимам само от изпитани производители, защото миналата година такъв си вкарах отзад с някакъв измислен производител от с. Елшица. Няма такава гмеч. Сутрин и вечер чистене на пепелника и пак задръстваше понякога. Смених и един фотосензор за горенето, че от пушеците и задръстването за нищо не ставаше
digitalpr - специалист
От къде взе Проджето и на каква цена?
velas - специалист
Варна, Корона М са по 365лв/т или по 5,50лв на торба...още 20 торби и съм се заредил за зимата. :)
sensi - специалист
Пелетите ги взех на 310 лв, но това беше преди месец. Докарва ми ги едно момче от Разлог. Скоро му се обаждах за една позната да и докара и ми каза, че вече са на 330 лв.
vs - напреднал
sensi написа:
Пелетите ги взех на 310 лв, но това беше преди месец. Докарва ми ги едно момче от Разлог. Скоро му се обаждах за една позната да и докара и ми каза, че вече са на 330 лв.
Може ли да ми дадеш координати, искам и аз да поръчам 5-8 тона в зависимост от транспорта на момчето.
Благодаря.
digitalpr - специалист
И аз бих искал координати. Благодаря!
mr_mitko - напреднал
Ако е удобно,аз също желая координати.Благодаря !
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 315

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: