• 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 518
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
andy_forresite - майстор
По-скоро едвам смогват да я събират ... Моя комплект го поръчах в началото на август и ме посетиха 15 дни след като внесох котела. За котела и горелката чаках точно 1 седмица... август месец, сега е края на октомври. Съжалявам че ти го пиша, но напълно нормална ситуация. Трябва да я приемеш.
filmatoplo - майстор
Щеше да я пратя веднага но не ми е район ,и не е вярно че чакането не изнервя . :wink:
Timoti - специалист
ех един сериозен да има и той да е на друг район :) ,а между другото ти как процедираш с клиенти и с поръчката ?смисъл правиш оглед оферта и тогава поръчваш или?
Ndp007 - специалист
Монтирах металната тръба в комина.Проблема е сега къде отива конденза вътре в тръбата или извън нея.Дали трябвва да пробия отвор на дъното на тръбата. Колко конденз може да има вътре.

Прикачен файл

IMG.jpg
n.ganev - майстор
Ndp007 написа:
.Дали трябвва да пробия отвор на дъното на тръбата
Да
filmatoplo - майстор
Конфенз ли ,от къде се взе ,или за всеки лучай ,ако има отвор постоянен - тягата ще пада от него ,там 6-8 мм отворче по може колкото ако има някога конденз да капе .
Ndp007 - специалист
Вече втора вечер паля камината с новия комин ,не знам какво съм постигнал но поне вече няма дим от контактите, ключовете и касата на врата и бабичките от входа не са мрънкали.Дано и за напред да е така.Само видях че издиша от термосондата на изгорелите газове и я мазнах със силикон защото само е пробит отвор и мушната .Единственото нещо което остана е че като работи на по висока мощност камината отделя миризма като на боя ,лично на мен не ми е малко неприятна , но дано да изчезне с времето и дано не е някакъв друг проблем.Може и да не е на боя може аз вече да си въобразявам обаче доста се наплаших.Някой ако знае какво е и как се отстранява да сподели. Жената казва че си миришело на печка ,но щом на нея не и пречи значи всичко е наред.Благодаря на всички които помогнаха до момента ако аз мога да помогна на някой с нещо насреща съм.
gnt69 - майстор
Вдигай температурата на камината на макс. Каквото има да изгори да изгаря проветряваш и после само топло без миризми. :partyman:
Ndp007 - специалист
gnt69 написа:
Вдигай температурата на камината на макс. Каквото има да изгори да изгаря проветряваш и после само топло без миризми. :partyman:
Колко е максимума? сега е на 65
  • 1
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • 518

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: