Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
VLADO66 написа:
kalin72 написа:
Освен с кабел през RS232 порт, има ли друга възможност за свързване с управлението? WIFI, bluetooth модули?
Има различни видове адаптери.С. този може да си мяташ данните при комшиите :) https://www.comelsoft.com/product/15588 ... GaClp-xXqA
По-скоро ето това ще върши по-добра работа:
http://www.usconverters.com/index.php?m ... cts_id=404

Това дори е по-евтино, нека тези, които разбират, да споделят дали ще работи:
http://www.ebay.com/itm/USR-WIFI232-200 ... 1950785860
Последна промяна от kalin72 на пет дек 30, 2016 6:34 pm, променено общо 1 път.
filmatoplo - майстор
Горелката може ли да се включи и изключи чрез това нещо.

И при вас ли е зимна приказка ,тоест да вали сняг в момента , двамата Ганевци особено при единия може да има 20-30 Санта натрупано . :-D
n.ganev - майстор
Около мен има и със RB20 и със RB30 с такива пелети, но нали знаеш - различни кюмбета, различна тяга - Абе " Разни хора - разни идеали " По принцип тези пелети искат по-малко въздух.
Въййй #-o #-o не съм чел отдавна и писах за мнението на Филма за Тронските пелети - сега ще вляза в час - то междучасието свършило отсавна Баси #-o
filmatoplo - майстор
:-D Абе нещо се движиш ,значи няма сняг при теб .Тука вятъра прави виелица и нищо не се вижда ,Абе само луд може да тръгне някъде .
Стоян Петришки - специалист
Колеги някои знае ли според какво се определя на колко % трява да се настрои дути
gnt69 - майстор
stojan83 написа:
Колеги някои знае ли според какво се определя на колко % трява да се настрои дути
Заводски е на 150%. Няма никаква връзка с горенето. Трябва да е повече от 100% за да може да притиква пелетите от горелката в камерата за изгаряне, защото ако го намалиш много пелетите ще стоят в тръбата и ще ти даде грешка препълване. Аз втора година съм на 150 и проблем не е имало. :partyman:
filmatoplo - майстор
И 160 % съм го правил ,за да не гори в тръбата при Суспенд .
VLADO66 - майстор
Пробвал съм от 110 до 150 и като че ли на 120 подковката е най-добре-не се закриват напълно предните отвори за въздух и пламъкът е стабилен.Но пак си зависи до доза, вентилатор и пелети.
n.ganev - майстор
При по-изправен шнек по-голям процент :yawinkle:
filmatoplo написа:
:-D Абе нещо се движиш ,значи няма сняг при теб .Тука вятъра прави виелица и нищо не се вижда ,Абе само луд може да тръгне някъде .
Че ние да не сме нелуди? Движа се как да не се движа - добре, че оправих Витарата, че един месец бях болен Баси. А сняг да искаш ама ние с ме свикнали и на 50см викаме, че е малко.
filmatoplo - майстор
:supz: Не помня такъв сняг от 20 години - тръгнах за Бургас да ражда жената и за 28 декември си имахме бебе :lol: .А днес си спомних как се прави това. :wink:

Прикачен файл

IMG_20161231_140248.jpg
IMG_20161231_140248.jpg (80.02 KиБ) Видяна 1438 пъти

Прикачен файл

IMG_20161231_140520.jpg
IMG_20161231_140520.jpg (62.77 KиБ) Видяна 1439 пъти

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: