Натискаш стрелката нагоре и няма да пускаш докато не спрат да се движат цифрите на дисплея.

big_brother написа:От 2017 година и аз имам тази прекрасна каминка,но понеже наближава момента на зимните аварии натока,та питам какъв UPS ще може да я захранва и евентуално колко струва и откъде да се купи?Аз имам това
koko9999 написа:Здравейте колеги,бих искал да попитам колегата Ndp007 за проблема в изпускането на дим от отвора на термосондата дали не е изпускала от капачето за почистване,понеже на моята камина капачето беше прекалено много стегнато и се беше изкривило и се наложи да го свалям и да го изправям,според мен втория винт не е измислен добре където държи капчето.Да имаше и от там изпускане защото когато се пренатегне капака и се изкривява. После когато го свалих да огледам и го монтирах остана изпускане само от левия болт обаче взвх един черен силикон и едно алуминиево тиксо и първо си увих всички снадки на тръбите нищо че са със силиконов пръстен. После увих всичко около сондата и присъединяванетои на тръбите и накрая силикон и на сондата и на болта на държача и и май сега е добре. Ааа и пак свалих капака на ревизията и където е прекъсвано уплътнението и там силикон. Абе добре работи камината като махнем тези дреболии. От вчера имам информация за още една изключила термична защита и загаснал огън на поддържаща мощност но то май си е фабрично
martolk написа:Колеги, видимо ли изпускаше пушек от ревизията или го усетихте по миризмата? Питам, понеже не съм забелязал, но вероятно и при мен е същото положение.Изпуска само докато запали да има огън.Усеща се по миризмата а се вижда като се свали капака и се свети с един голям фенер.Цялата работа е 20 секунди ама е неприятно
gnt69 написа:Благодаря за отговора разгледах UPS-чето и ми хареса,само че дано да е вярно написаното от производителя.Само,че не разбрах какво имате в предвид като казвате,цитирам „пали горелката без проблем шнековете и помпите въртят нормално без никакви шумове“,когато камината БИЖУ има една помпа,един шнек и няма горелка,а нагревател.И дано да ми стигнат тези 500W,защото повечето производители малко преувеличават!big_brother написа:От 2017 година и аз имам тази прекрасна каминка,но понеже наближава момента на зимните аварии натока,та питам какъв UPS ще може да я захранва и евентуално колко струва и откъде да се купи?Аз имам това
https://vikiwat.com/invertor-1500w-sinu ... 00-12.html
от 5-6 месеца пали горелката без проблем шнековете и помпите въртят нормално без никакви шумове. Има и стабилизатор на напрежение ако тока е под 207v дига на 230v.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: