Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo написа:
:-D Веднага те догонвам .
Въх, зел си нещата в ръце и си минал на ръчни настройки. Ръчни, пържени кьофтета, с ляб и големи парчета лук..............ммммммммммм, спомени.
Пък бункера, на заден план, кой ши го напълни? Да си настроиш наклона на шнека бре!
Наздраве Горейковци и все остальные!
maistora1965 - специалист
Малеее дърти хора па се изколцатихме весела Нова година :lol:
LazarGanev написа:
Аз пък ударих на жената една патка.
Весело посрещане и успехи на всички през Новата 2017!
Това имах предвид. :partyman:
filmatoplo - майстор
:-D Ей ся ше и прасна и на мойта ена Патка ,наш къф съм Ловжия . :heart:
filmatoplo написа:
:-D Ей ся ше и прасна и на мойта ена Патка ,наш къф съм Ловжия . :heart:
:supz:
n.ganev - майстор
filmatoplo написа:
Темата е Грейко ,пожелавам здраве, всичко най хубаво на екипа създаващ този продукт ,да продължат начинанието си ,да подобряват качеството и да ни изненадат с нещо с което да са доволни още повече клиентите .И на нас Майсторята - здраве ,всичко друго ще си дойде .
-Ко викаш Ганев.
- Наздраве..
-ами Мерси подобно. :lol:
Кой?
Писна ми да бъда етичен - ама вече ...... Нали се бяхме разбрали да не се предизвикваме - Бах Ва у 'ъза да сте живи и здрави, че Мамка и на таз високосната.
Живот и късмет на всички през Новата 2017 и най вече здраве, че те ония на Титаник всички били живи и здрави ама нямали късмет - то докат Ся усмихнеш и си се узъбил Баси.
Лелеее, Дряновския упрай Витарата и му светна. Те ти на лов, те по доволни клиенти през преспите.
filmatoplo - майстор
=D> Комшията има(Ракия) само чака да му звънна. Утре да сипе по Ена ,мезе Ко няма сме изяли носа на снежния човек .Кой каза Ууууууу ,не бе това беше на уволнение ,тогава - Кой не скача е червен ,оф не бе - Вива Революцион ,не бе се отидох чак там - Наздраве . :drinkers: Дряновския да си оправи мерника че нещо не съ фали .Луканките ги изядохме вчера ,имам 3 котки ,ама за Ко да ги менкам - Ко дава ти .Ся Витара митара - да не е Опел ,
VLADO66 - майстор
Живи и здрави и през новата година!!!Айде наздраве и от мен!
П.П.Комшиите взеха да се чудят що спря да ми пуши комина.Ще ставам консултант май :-D :partyman:
filmatoplo - майстор
Ние с жената си лягами,кой пил - пил.Кът съ събудим утри ша видим до дей стигнало шишето и ша гу глътним . :lol:

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: