• 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 315
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
joro sofia - помощник
имам няколко приятели,реват страшно.не искат и да чуват за разлог.аз от страх даже не съм ги и пробвал :).проблема е шлаката,иначе си горят.ма те всички май си горят,но като чистиш сутрин и вечер,не е интересно :(
luchito - специалист
Някъкви мнения за пелетите на проджето Разлог?
joro sofia - помощник
е точно те са най-зле !
LazarGanev - "Велик майстор"
Не пишете глупости, прочетете темата!
digitalpr - специалист
joro sofia, ти си единствения човек, който твърди че пелетите на Разлог са зле. Това е странно, при положение че всички останали твърдят, че нямат проблеми. Този сезон съм заредил имено такива, ще пиша като запалим котлите зимата ;)
valqk - специалист
Аз заредих Разложки и Велинградски.
Като запаля ще споделя как са и двата вида.
Като ми продаваха Велинградкисте ми обясняваха: Който бил пробвал Велинградски не искал да види повече Скравенски.
Велинградските не правели пепел спрямо Буковите (Скравенски).
Ще видим как ще е.
joro sofia - помощник
това и ви казвам.избора си е на всеки самостоятелно.но!!
от скромния си мой опит и богат приятелски просто написах каквото знам .
освен това разбрах някои неща:
1.всички пелети горят,каквато и гадост да са.
2.горят ,докато шлаката не запуши горелката.
3.горят и поддържат топлина,но с различен разход,момчета!!!
4.многооооо хора купуват евтиното,а след това скромно мълчат за проблемите.(същото като разхода на колите-всеки в БГ кара с 200 и колата му гори 7,ама на бензиностанциите голем рев пада)
5.доколкото си спомям,рекламите на отоплението с пелети са :здраво топлина ,евтино ,безпроблемно ,и !!!!!! ч и с т е н е 1 път на седмица !!!!!!
е незнам защо премълчавате (лесното ) б утане на шлаката на всеки 6,10,12 или незнам колко часа
та това ми е мнението ,момци,не го натрапвам на никого.
а за Разлог :първо говоря за така наречения Италианец,другите нямам инфо,та преди някйолко дена бяхме в Банско ,и минахме специално през Разлог ,намерихме фабриката .големи халета ,големо нещо,
само че на плаца им освен капаци нямаше нищо друго .а със сигурност от капаци не стават най-убавите пелети на света.
и както казах преди -рекламните акции- по телевидиението,моля :)
LazarGanev - "Велик майстор"
Ето ТУК преди 3 години съм съм публикувал точни данни от лабораторни изследвания. Ако някой има резултати от други изследвания, може да ми ги прати за да продължим и актуализираме списъка. Другото е бръщолевене
digitalpr - специалист
joro sofia написа:
5.доколкото си спомям,рекламите на отоплението с пелети са :здраво топлина ,евтино ,безпроблемно ,и !!!!!! ч и с т е н е 1 път на седмица !!!!!!
е незнам защо премълчавате (лесното ) б утане на шлаката на всеки 6,10,12 или незнам колко часа
та това ми е мнението ,момци,не го натрапвам на никого.
Със скравенските шлака няма, независимо дали след 7 часа или след 7 дена... и пепелника наистина веднъж на седмица. Ще видим Разложките.
joro sofia - помощник
много добре си направил с тези изследвания,но има 1 но .какво е било преди 3 години и какво е сега никой не знае.а сертификатите са по сайтовете на фирмите,но дали са истински .
А СЕГА НАЙ ВАЖНОТО.МИНАЛАТА СЕДМИЦА ЗВЪНЯХ НА СКРАВЕНА НА ОКОЛОВРЪСТНОТО И КАЗАХА 400 ЛВ(СЪС БЕЗ ДДС НЕ ПОЯСНИХА),ВЧЕРА ПАК ЗВЪНЯХ И КАЗАХА 480 ЛВ И НЯМАТ !!!!! ЗВЪНЯХ И НА ЛЮБИМЦИТЕ ОТ ПРОЖЕТО ,НО МИ ДАВА ГРЕШЕН НОМЕР.ТЕЯ РУМЪНСКИТЕ ВЕЧЕ СА ЗЛАТНИ,ЕНЕРДЖИ ХАУС БЕХА 365,НО КАЗАХА МИНИМУМ 20 ЛЕВА НАГОРЕ ОТ 1 СЕПТ.ДАЙТЕ ДРУГО ИНФО ЗА СОФИЯ ,АКО ИМАТЕ ?
  • 1
  • 53
  • 54
  • 55
  • 56
  • 57
  • 315

Тема "Мнение за производители на пелети" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: