Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
Miro4774 написа:
П3 ми е 10/45/46 от 3 часа работи с отворени термо глави тем. е 65 градуса. :axe: :axe:

ЧакаЙ МАлко, сега видях това. Виж първо помпата каке, на коя степен, и после промени P3 на 5.9 / 50 / 48
Също така виж как са ти мощностите, 10-5-0 ги направи.
kalin72 - майстор
Miro4774 написа:
kalin72 написа:
Miro4774 написа:
Не търся икономия ама не ми е топло а в същото време и доста пари давам. Няма повече да се занимавам щом няма как да го оправя ще чакам да минем на гас или климатици.
Не се предавай, ще го оправиш, ще се стоплиш. Не мисля, че проблема е в горелката, поне от това, което видях на снимките. Но все пак, помпата за радиаторите, на коя степен е?
На първа степен.
Нека да поработят поне няколко часа на 3. И виж дали ще се стоплиш.
Miro4774 - специалист
67 градуса вдигна за 4 часа работи П3- 11/45 47
kalin72 - майстор
Miro4774 написа:
Това да не е RB30?? И тия 67 къде ги измери, на котела ли? А радиаторите горещи ли са отдолу до горе?
Доколкото схванах, ти не можеш да се стоплиш в стаите, а не че горелката не стига зададената температура, нали така?
Последна промяна от kalin72 на пет яну 06, 2017 7:44 pm, променено общо 1 път.
Miro4774 - специалист
kalin72 написа:
Miro4774 написа:
Това да не е RB30?? И тия 67 къде ги измери, на котела ли? А радиаторите горещи ли са отдолу до горе?
Радиаторите долу са студени горе горещи. На горелката изписва колко градуса е системата.
filmatoplo - майстор
Който не може да се стопли с температура на водата 60-65 гр , проблема първо е големи топло загуби ,и малки радиатори .
Miro4774 - специалист
filmatoplo написа:
Който не може да се стопли с температура на водата 60-65 гр , проблема първо е големи топло загуби ,и малки радиатори .
21 градуса е в къщата.
lz2skt - специалист
Преди пелетите не те ли топлеше котела на твърдо гориво ?Няма как да твърдим ,че нещо не помага ,ако не сме направили всичко възможно по въпроса.Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се....
Miro4774 - специалист
lz2skt написа:
Преди пелетите не те ли топлеше котела на твърдо гориво ?Няма как да твърдим ,че нещо не помага ,ако не сме направили всичко възможно по въпроса.Спасението на давещите се е в ръцете на самите давещи се....
Преди време не живеехме в къщата докато беше на въглища не съм живял в нея. Сега когато отворих термо главата напълно радиатора стана хладък в долната част но не и топъл.
kalin72 - майстор
А пусна ли помпата на 3?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: