Здравейте! От известно време чета вашия форум с изследователска цел
В тази тема най-много ми хареса, а и от участниците тук мисля че мога да получа задоволяващи отговори 
Мисля да се изнасяме в къща, която до сега е използвана само за лятна вила и да се ползва целогодишно. Намира се в Банкя и газопроводът минава точно пред нея. Уви, не сме газифицирани- отоплението е с електрическо котле и за три дни по коледа платихме над 100 лева, та за зимата не е вариант...
ТА! Четох ви много и си харесах газифицирането. Регистрирах се специално, за да пиша на няколко потребителя, но още не мога да пращам лични съобщения- явно новите не могат
Ето и въпросите ми:
1/ Къщата е близнак, така че няма как да изолираме цялата, но нашата половина с какво е най-добре да я изолираме външно, за да има по-малко топлинни загуби зимата.
2/ Подходяща дограма- каква (пвц, алуминиева, дървена...)
3/ Инвестиция откъм газифицирането- гледах всякакви суми от 2-3000 имаше и по 7000 към днешна дата кое е актуално.
Сигурно ще трябва да доуточнивам нещо, ама не знам кое е от значение в случая
Благодаря предварително

Мисля да се изнасяме в къща, която до сега е използвана само за лятна вила и да се ползва целогодишно. Намира се в Банкя и газопроводът минава точно пред нея. Уви, не сме газифицирани- отоплението е с електрическо котле и за три дни по коледа платихме над 100 лева, та за зимата не е вариант...

1/ Къщата е близнак, така че няма как да изолираме цялата, но нашата половина с какво е най-добре да я изолираме външно, за да има по-малко топлинни загуби зимата.
2/ Подходяща дограма- каква (пвц, алуминиева, дървена...)
3/ Инвестиция откъм газифицирането- гледах всякакви суми от 2-3000 имаше и по 7000 към днешна дата кое е актуално.

Сигурно ще трябва да доуточнивам нещо, ама не знам кое е от значение в случая

Благодаря предварително