съб яну 12, 2019 12:55 pmТрифон П.Трифонов написа:Да колега прав си че не съм се отчел още но все още правя тестове тези кранчета са много чувствителни врътна го 1 мм затвори изцяло върна го 1 мм отвори много та точно затова и питах за секретните кранове явно те не се толкова чувствителни но мисля напролет да ги сменя.За сега може да се каже че вече всички радиатора са топли както трябва но продължавам с донастройките все още.Сега съм взел едни лекарски слушалки и с тях долепям на радиатора и слушам потока и настройвам но много бавно ставасъб яну 12, 2019 7:44 am4799inpl64 написа:Както и да е, нека е гордост, за теб, на мен не ми пречиш.съб яну 12, 2019 3:27 amТрифон П.Трифонов написа:Баща ми е Елинпелински шоп,майка ми от Врачанско,а аз музовир с дървена глава,по зле от македонец,така че Габровско не важи.
Ако не си от Габрово, пъпът ти е хвърлен там, да знаеш.
galivar, лекичко ме подразни с нехайството по повод обратната връзка.
Искаш, получаваш, нищо не даваш.
Не, че някой те задължава, ама е коректно да се отчетеш.
Отвори си горните кранчета докрай! С долните си регулирай така нещата, че температурата навсякъде да е еднаква. Навсякъде, разбра ли?!!!
Няма да стане бързо. След като ти харесат нещата или ти омръзне, забравяш ги долните кранчета.
Забраняваш на всички, в къщата, да ги пипат. Стават "секретни" кранове. Истинските се въртят с ключ и има тапа, срещу неоторизиран достъп.
С горните си прайте кот си искате.
На лято сменяш поне горните с вентили и термоглави.
Ако продължаваш да си нехаен с отчетите, автоматично та прехвърлям в отдел "мазмантии".