• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
filmatoplo - майстор
Долу над вход студена вода нали има гилза за датчик .
cefy - специалист
filmatoplo написа:
Долу над вход студена вода нали има гилза за датчик .
Има да!На снимката - Датчик 2!!!
LazarGanev - "Велик майстор"
Ами супер - там може да се сложи датчика за помпата, а по средата - датчика за нагревателя.
cefy - специалист
LazarGanev написа:
Ами супер - там може да се сложи датчика за помпата, а по средата - датчика за нагревателя.
:idea:
Звучи добре и логично!Аз съм се навил, сега остава да убедя фирмата-монтажници да го направят за да ми е валидна гаранцията, или да ми препоръчате някой друг инсталатор (ама печен) да ме оправи!!! :roll:
р-н Софийско, селце до Елин Пелин
filmatoplo - майстор
Да дойдем с Лазар , ама ако ни хване снега ще заседнем в мазето при луканките и винцето :-D (майтап) :wink:
cefy - специалист
filmatoplo написа:
Да дойдем с Лазар , ама ако ни хване снега ще заседнем в мазето при луканките и винцето :-D (майтап) :wink:
:-D Засядането е най-лесно, ама требе да има и топла водичка да се окъпем!!! :lol:
LazarGanev - "Велик майстор"
Това за луканките и винцето звучи добре :-D , ама по-реално ми се струва да те пратя при сериозен човек в Елин Пелин - отиваш и търсиш Венци, мога да ти пратя телефона му на лични.
filmatoplo - майстор
Да дилемата изглежда лесна но не е , смесва 2 режима и трябва и вълкъ да е сит и агнето цяло. :wink:Ако пък звъннеш в Сънсистем ще се пукнеш от смях - какво щете посъветват за техния продукт.
cefy - специалист
LazarGanev написа:
Това за луканките и винцето звучи добре :-D , ама по-реално ми се струва да те пратя при сериозен човек в Елин Пелин - отиваш и търсиш Венци, мога да ти пратя телефона му на лични.
ОК!Задължен съм!Винцето ще го съхранявам докато доийде на гости некой от форума! :-D
cefy - специалист
filmatoplo написа:
Да дилемата изглежда лесна но не е , смесва 2 режима и трябва и вълкъ да е сит и агнето цяло. :wink:Ако пък звъннеш в Сънсистем ще се пукнеш от смях - какво щете посъветват за техния продукт.
Прав си, ама и така не се трае!
А аз умишлено не съм звънял в Сънсистем, поради обясними причини! :oops:
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 11

Тема "Въпрос за загуба на топла вода" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook: