• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
VLADO66 - майстор
Хайде да не са 2-3,а 6-8 зими щото супер-хипер инверторите от 2000лв.нагоре. :wink:
hidrazin - майстор
Ееее..., да не скачаме чак на хиперинвертори. И един нормален инвертор ще му свърши чудесна работа пък и ще се изплати по-бързо. :wink:
:partyman:
rumeniak - специалист
valio2007 написа:
rumeniak не е ли прекалено голям риска на последните две снимки от разтапяне на PVC тръбите?
Кабела не вдига повече от 60 градуса! Няма опасност.
fu4ko - специалист
Времето ще покаже.Всеки си решава с какво да се отоплява.Освен това съм виждал доста климатиици всякакви по къщите и не съм чул още такъв който не се чува.Знам ли може пък да ми се причува :-D
Christo - майстор
Не ходим на лекар, ходим по врачки, най-добре дистанционно по телефона и на живо в ефир по телевизията. Лекарства не вземаме, пием отвари от треволяци, накиснати в ракия. В Байер не знаят за тях, щото не са в час. Не питаме топло инженери, като си правим отоплението, щото те нищо не разбират. Зубрили са не'кви дебели книги, писани от глупаци като тях. Щото ако бяха умни, щяха да напишат за нано фолиото най-отпред на книгата. Информираме се от реклами по телевизията и от вестници "Психо","Жълт Труд" и т.н. Редовно си четем хороскопа. Сега рекламират джаджа голяма колкото юмрук, която дава нови сили на акумулатора, който е сигурно 50 кила и той пали безпроблемно и в най-големия студ. От Мерцедес и БМВ не са и чували за нея, но нищо, всеки сам си знае, да си пали колата с каквото си иска. Времето ще покаже. Църквата още твърди, че земята е плоска. И е пълно с вярващи! И всичко е мега, макси, профи, био и разбира се нано. Който не вярва, да си купи и да види!
kalin72 - майстор
Аааа, отварите от треволяци не барай, там е истината, а не в изкуствената химия на лекарствата...
Уточнение- за повечето болести, и най-вече за профилактика.
Последна промяна от kalin72 на пон дек 31, 2012 5:17 pm, променено общо 1 път.
hidrazin - майстор
Точно така - светът е пълен с чудеса! Не знам защо още хората използват тези остарели технологии когато има толкова нови!
УРЕД ЗА ИКОНОМИЯ НА ТОК
УРЕД ЗА ИКОНОМИЯ НА ГОРИВО
КВАНТОВ АНАЛИЗАТОР
МАГНИТНИ НАКОЛЕНКИ
ЕНЕРГИЕН ГРЕБЕН
ПЕРЯЩА ТОПКА
И още много, много други. Да не забравяме и нанофолиото. :lol:
Чаро - Акълия
:lol:
Евала!

Фучко- пробвай с пружина от стар креват. Режеш и страниците (дебелия метал) , закрепваш я на стената, като твоето фолио, ръгаш кабелите горе и долу и :rock:
Казвам ти, ще получиш ефекта дето търсиш х10. Като бонус ще получиш и висока стайна температура!
А,ако се комбинира с чудото за икономия на ток (от линка на хидразин) може и някой лев да ти върнат от енергото.
:goodman:

Ай весела, топла и спокойна нова нано година!
fu4ko - специалист
Чаро написа:
:lol:
Евала!

Фучко- пробвай с пружина от стар креват. Режеш и страниците (дебелия метал) , закрепваш я на стената, като твоето фолио, ръгаш кабелите горе и долу и :rock:
Казвам ти, ще получиш ефекта дето търсиш х10. Като бонус ще получиш и висока стайна температура!
А,ако се комбинира с чудото за икономия на ток (от линка на хидразин) може и някой лев да ти върнат от енергото.
:goodman:

Ай весела, топла и спокойна нова нано година!
Нямам.Ако ми дадеш и дойдеш да ми покажеш как става ще пробвам!Обещавам! :-D
rumeniak - специалист
Най ми е странно отношението на хората към новите технологии!?!?! Ами нали ако не бяха те нямаше да има напредък света! Че сме си бедни Българчета и за това не питаме инженерите а питаме във форума! А и има проста сметка - 100W за квадратен метър отопляема площ! Аз до сега също не съм видял безшумен и безвятърен климатик, но въпреки това не изказвам отрицателни мнения за никой вид отопление. Ще ви моля който няма конкретни знания по определен въпрос да не пише. Че безплатен обяд няма на всички ни е ясно!
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 16

Тема "С какво да се отоплявам?" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: