Наааааали !
Няма майтап така си е, а и ако сложа "Натурела-та"..................жена ми ще ми сложи хапчето

valqk написа:Колега май говориш за моята гп горелка.системата работи перфектно.никакъв проблем със слънчогледовите пелети.filmatoplo написа:Турболаторите не са ли на котела?Има тема по назад за преработка на горелка ГП 20+ , обяснява се точно за това .
Или ти говориш за чистенето и прахосмукачката?
Снимките с духалката и чистачката на гп-20ката ги видях и затова ще си играя.
Питах за турболаторите...
rosso666 написа: Колега май говориш за моята гп горелка.системата работи перфектно.никакъв проблем със слънчогледовите пелети.За нея, колега. За сега, ще се огранича, само с ламарината за 5те хода, че не ми се смъква горелката, че трябва да я паля.бъркалката е неръждавейка.а прахосмукачка защото тя ми бешв по ръка иначе с някой як ввнтилатор също става.но е добре да направиш и кла,да не се получи обратен пламък.
borkata99 написа:снощните ми писания в клип-че както обещахМного благодаря за клипчето и че се поизцапа, заради мен!![]()
https://youtu.be/rftWv-ecyZE
valqk, сега ОК ли са нещата ?
valqk написа:Ще измеря и ще видя.Да. Ама мери и за двата прехода. При мене по-високоия съм го направил 1:1 с Bosh - такава мостра имах, но ми идва малко "по-свободен".
rosso666 написа:Температурата на водата равна на температурата на изходящите газовеняма.
Сподели форума:
Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:
Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: