• 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 52
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Маци - специалист
Прикачен файл:
Screenshot_2017-10-04-17-25-41.png
pikelll - специалист
bmahob написа:
В меню N-8-04 GENERAL SETTING, в подменю N-8-04-13 Modo stand by- #има 3 степени 1-2-3 за стаен термостат май е 3 но не помня. Сега аз да попитам колеги как саа ви т на изгорели газове, и с термоглави ли са сисъемите ви?
Зависи от мощността. По принцип са ми казали, че на първа степен е най добре да е до 120.
От форума където съм чел споделени мнения казват от 100 до 160.
Аз гледам да се вмъквам в тези 100- 120 на първа мощност. Имам и термо глави.
Маци - специалист
pikelll написа:
bmahob написа:
В меню N-8-04 GENERAL SETTING, в подменю N-8-04-13 Modo stand by- #има 3 степени 1-2-3 за стаен термостат май е 3 но не помня. Сега аз да попитам колеги как саа ви т на изгорели газове, и с термоглави ли са сисъемите ви?
Зависи от мощността. По принцип са ми казали, че на първа степен е най добре да е до 120.
От форума където съм чел споделени мнения казват от 100 до 160.
Аз гледам да се вмъквам в тези 100- 120 на първа мощност. Имам и термо глави.
a имаш ли стаен термостат (не този дето е вграден в камината )?
Маци - специалист
определено никои не се е сблъсквал с този проблем ...надявам се като дойде инсталатора да оправи нещата
Маци - специалист
Ivel2005 оправи ли проблема?ако е да би ли споделил ......поздрави
ivel2005 - специалист
Маци написа:
Ivel2005 оправи ли проблема?ако е да би ли споделил ......поздрави
Не съм го оправил.Прочетох че тези камини не работели със външен стаен термостт.Питай инсталатора и сподели.
Маци - специалист
Работят ......току що пак говорих с него каза че настроиките нещо е пипнал което нетрябва другата седмица ще доиде
Makro - напреднал
Lily камината има възможност да работи със стаен термостат , който не подава напрежение към платката.
Има си 2 извода на платката. Само трябва да се внимава с настройката на хистерезиса, но това се прави от севризното меню
ivel2005 - специалист
Makro написа:
Lily камината има възможност да работи със стаен термостат , който не подава напрежение към платката.
Има си 2 извода на платката. Само трябва да се внимава с настройката на хистерезиса, но това се прави от севризното меню
Термостат Бисолид става ли?
  • 1
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 52

Тема "Пелетна камина, "Лили"" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: