вт дек 24, 2024 10:20 amТрифон П.Трифонов написа:. Добър вечер и наздраве, не мога да го оправя този форум от каде се следят темите и така нататък. Трифоне имам нов проблем, въпросният котел ще му слагам пелетна горелка, мислех greyko, ама нямало да стане за моят котел, че вече и занимавах в магазина да ми я поръчват,мога да я откажа,какви са вариянти те за пелетна горелка на котел като моят wiadrus u 26 hercules. Долната вратичка има място само за пепелник и малък промеждутъка от 10.5 смпон дек 23, 2024 2:07 pmемовлаха написа: Има си инструкция котела,...Веднъж си има инструкция, после еш ѝ гайката!
Нещо брадвата ти не сече на едно място по празниците, Емо. Поне бъди последователен, хайде, нека е след веселите празници!
съб юли 04, 2026 10:25 pmСимеон Василев написа:, видях че слагат някаква долна камера под печката, не ми се ще ама ако нямам друг избор. Винаги има избор но котелът ми е много запазен и мисля че не са лоши. Откъде мога да поръчам такава камера за под котелът и да става за greyko директно, някой прави ли гивт дек 24, 2024 10:20 amТрифон П.Трифонов написа:. Добър вечер и наздраве, не мога да го оправя този форум от каде се следят темите и така нататък. Трифоне имам нов проблем, въпросният котел ще му слагам пелетна горелка, мислех greyko, ама нямало да стане за моят котел, че вече и занимавах в магазина да ми я поръчват,мога да я откажа,какви са вариянти те за пелетна горелка на котел като моят wiadrus u 26 hercules. Долната вратичка има място само за пепелник и малък промеждутъка от 10.5 смпон дек 23, 2024 2:07 pmемовлаха написа: Има си инструкция котела,...Веднъж си има инструкция, после еш ѝ гайката!
Нещо брадвата ти не сече на едно място по празниците, Емо. Поне бъди последователен, хайде, нека е след веселите празници!