• 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
Симеон Василев - напреднал
вт дек 24, 2024 10:20 amТрифон П.Трифонов написа:
пон дек 23, 2024 2:07 pmемовлаха написа:
Има си инструкция котела,...
Веднъж си има инструкция, после еш ѝ гайката!
Нещо брадвата ти не сече на едно място по празниците, Емо. Поне бъди последователен, хайде, нека е след веселите празници!
. Добър вечер и наздраве, не мога да го оправя този форум от каде се следят темите и така нататък. Трифоне имам нов проблем, въпросният котел ще му слагам пелетна горелка, мислех greyko, ама нямало да стане за моят котел, че вече и занимавах в магазина да ми я поръчват,мога да я откажа,какви са вариянти те за пелетна горелка на котел като моят wiadrus u 26 hercules. Долната вратичка има място само за пепелник и малък промеждутъка от 10.5 см
Симеон Василев - напреднал
съб юли 04, 2026 10:25 pmСимеон Василев написа:
вт дек 24, 2024 10:20 amТрифон П.Трифонов написа:
пон дек 23, 2024 2:07 pmемовлаха написа:
Има си инструкция котела,...
Веднъж си има инструкция, после еш ѝ гайката!
Нещо брадвата ти не сече на едно място по празниците, Емо. Поне бъди последователен, хайде, нека е след веселите празници!
. Добър вечер и наздраве, не мога да го оправя този форум от каде се следят темите и така нататък. Трифоне имам нов проблем, въпросният котел ще му слагам пелетна горелка, мислех greyko, ама нямало да стане за моят котел, че вече и занимавах в магазина да ми я поръчват,мога да я откажа,какви са вариянти те за пелетна горелка на котел като моят wiadrus u 26 hercules. Долната вратичка има място само за пепелник и малък промеждутъка от 10.5 см
, видях че слагат някаква долна камера под печката, не ми се ще ама ако нямам друг избор. Винаги има избор но котелът ми е много запазен и мисля че не са лоши. Откъде мога да поръчам такава камера за под котелът и да става за greyko директно, някой прави ли ги
MamaMy - майстор
Сори, ама търсения от теб Трифон го няма. Дадоха му задължителна отпуска. Той се разсърди и спря да пише. Ще трябва да го издириш по друг начин.
  • 1
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7

Тема "Wiadrus hercules U26 няма тяга помагайте" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: