Най - вълнуващия въпрос зимно време.
kalin72 - майстор
Вчера напрпавих съспенд-а на BMG, с настройките на p1, само малко по-дълга пауза, около минута. Разбирам, че това няма нищо общо с работата на p3-p2.
Ами графиката ми е една е съща като онзи ден....не си обяснявам защо продължава да си бачка на 2-3, без да пада на 1. Не че ми пречи, ама искам да си обясня логиката на работата.

Изображение
gnt69 - майстор
Намали търсената температура с 5 градуса и ще видиш че започва да работи и на 1.
kalin72 - майстор
gnt69 написа:
Намали търсената температура с 5 градуса и ще видиш че започва да работи и на 1.
Намалям я, и пак си работи на 3-2-3 В момента е 65 градуса, намалена от 72, както беше снощи.
Обаче се сетих нещо, аз имам Ладомат...и няма как настроената температура на котела да е под 70 градуса, защото няма да имам топла вода към радиаторите.
stelibg - специалист
kalin72 написа:
gnt69 написа:
Намалям я, и пак си работи на 3-2-3 В момента е 65 градуса, намалена от 72, както беше снощи.
Обаче се сетих нещо, аз имам Ладомат...и няма как настроената температура на котела да е под 70 градуса, защото няма да имам топла вода към радиаторите.
Както се казва "честито".
Значи, поради ладомата, котела ти винаги е над 70°С, водата е гореща, площта на радиаторите достатъчна и бързо сгряват помещенията. После сигнал от рермостата и shut down :) За да сработи ладомата, винаги си над 70 градуса, ако си под 70° ладомата ще е затворен, котела ще сгрее само себе си и ще се угаси - направо "параграф 22"
kalin72 - майстор
Ами не съвсем - сега котела е настроен на 67 градуса, Ладомата е отворен и пуска към радиаторите 49-50 градуса вода. Обаче си бачка на p3. Ще оставя това положениe така известно време, няколко часа...да видим. Но силно се съмнявам да постигна нещо повече, от по-хладни помещения :)
batkotony - специалист
stelibg написа:
Искрени благодарности към потребител foroforo, за това, че сподели с всички нас работещият софтуер! =D>
Хиляди благодарности и от мен на foroforo и виртуално (засега) черпене :drinkers: !!!
Програмата тръгна от раз,всички функции са достъпни вече.Горелката ми е закупена в началото на този отоплителен сезон и е с версия на контролера NPBC-V3M-GR,ver.1,5/1,3.Това последното само за информация... :)
kalin72 - майстор
batkotony написа:
stelibg написа:
Искрени благодарности към потребител foroforo, за това, че сподели с всички нас работещият софтуер! =D>
Хиляди благодарности и от мен на foroforo и виртуално (засега) черпене :drinkers: !!!
Програмата тръгна от раз,всички функции са достъпни вече.Горелката ми е закупена в началото на този отоплителен сезон и е с версия на контролера NPBC-V3M-GR,ver.1,5/1,3.Това последното само за информация... :)
А аз направи си сложих Com to USB конвертор и тръгна :)
И аз благодаря на fororo и на останалите, които ми помагаха със съвети и идеи, да не ги изброявам, много са :)
batkotony - специалист
kalin72 написа:

А аз направи си сложих Com to USB конвертор и тръгна :)
E слагай Тийм Вюър и го почвай от телефона... :wink:
Аз при парното "заточих" едно Асусче ЕЕЕ4G и слизам веднъж на два-три дни да допълвам бункера само... :)
kalin72 - майстор
E слагай Тийм Вюър и го почвай от телефона...
Не става, изключва след 3 часа, ако е безплатната версия. Сега мъча remote desktop, ама с тоя XP голяма мъка :)
foroforo - напреднал
Remote desktop е оптималнияt вариант за отдалечен достъп от друг компютър до Windows машина - какъв проблем имаш с това XP?

Тема "Пелетни горелки GREYKO BMG и RB" | Включи се в дискусията:

Сподели форума:

Бъди информиран. Следвай "Направи сам" във Facebook:

Намери изпълнител и вдъхновения за дома. Следвай MaistorPlus във Facebook: