buritoo написа:Извинявай сега видях термостата къде е сложен. От кой град си ако си близо при желание от твоя страна да и направим едно замерване с газ анализатора, че ми е много интересно какво се случва с туй чудо на техниката.Здасти колега , аз даже се бях спрял точно на 45 кв. гор. на Ерато , но като проучих ми изпадна тази оферта за която пиша. А относно Ератовските нищо лошо , просто оферти. Иначе за твоята оферта , интереса ще е взаимен . Разлог - на лични за датата. А относно лошите думи за това и онова - според мен , много дистрибутори има в този форум. Няма зблъсак на идеи с факти и ................
И другото което не мога да разбера е защо толкова много се плюе по Ератовските горелки в целия форум???? По-идиотоустойчива горелка не съм срещал , имам снимки на котел с горелка, които не са чистени цял сезон. Проблемна е единствено GP45, при мощности над 35 кв. и когато са лоши пелетите.

можел да работи оптимално и при 38 градуса на водата -тц тц тц .колко ли струват
 можел да работи оптимално и при 38 градуса на водата -тц тц тц .колко ли струват   .
 ..gif)
 ,из нета има доста клипчета за него но май само можем да мечтаем.
 ,из нета има доста клипчета за него но май само можем да мечтаем.

Който иска нещо яко би ги дал де -тая пролет ги даваха ама за слънчеви панели.
Който иска нещо яко би ги дал де -тая пролет ги даваха ама за слънчеви панели.  нейния списък е преди това -нова кухня , на сина след нея -басейн , другото чоре -всичко ,и аз съм накрая -нова кола ,вила,яхта
 нейния списък е преди това -нова кухня , на сина след нея -басейн , другото чоре -всичко ,и аз съм накрая -нова кола ,вила,яхта   нагоре към втори жилищен .
 нагоре към втори жилищен .