• 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 518
Най - вълнуващия въпрос зимно време.
n.ganev написа:
Ей с'я Туньо ще го обявят за рекламен агент Баси
Пука ми на черупката, хаха.
Още чакам дивиденти от Ericsson, ма вече ги няма на пазара на ГеСееМите.
Тъй чиииииии................Пу, да ни им уруки на Горелковците!
Хахаааааа, жуви и здрави!
bmahob - майстор
Е всяка си има кусур.... мойта сега като влезе в модулация след 65гр от време започва да се чува шума като шуртене ..... дали като затвори/отвори някоя термоглава :?
Така и не успях да сложа трипътен тая година, надявам се на пролет като се опарича, че трябва да викам инсталатора няма да е като да си сложа сам главите...
bmahob написа:
Е всяка си има кусур.... мойта сега като влезе в модулация след 65гр от време започва да се чува шума като шуртене ..... дали като затвори/отвори някоя термоглава :?...
Еее, това е аеро-хидравличен проблем, не е от каминката.
Всъщност, от една джаджа, в нея, дето стана въпрос по назад, налягането в инсталацията и обезвъздушаване. Може и само последното да е.
bmahob - майстор
Не мисля налягане, студена я държа 1,2 топла до към 70гр става 1,8-1,9
nokoniko - специалист
Толко ли няма кой да направи едно клипче на кошницата/огнището/ да видим това чудо на инженерната мисъл. Зацапват ли ви се стъклата?
nokoniko написа:
Толко ли няма кой да направи едно клипче на кошницата/огнището/ да видим това чудо на инженерната мисъл. Зацапват ли ви се стъклата?
Огнището е добре измислено струва ми се,ама с тая алпака малко дрънчи,ех поне надявам се няма да не прегори скоро.Относно опушването на стъклото да кажа,че и моята го поопушва малко,ама не е болка за умиране,защото го чистя редовно долу-горе през седмица.Измисли ли го хората с ония дупчици пред огнището,ама може би да са повече или по-големи,незнам.Ама много остри ръбове оставили като са я правили,особено на оная ламарина отпред дето се резнах вече.
bmahob - майстор
Снимка на огнището......кошница.....дупките към стъклото.... шъ крадна некоя идея :-D
veliko69 - напреднал
Тази камина на по малка мощност може ли да работи?На мен ми трябват 10KW.
n.ganev - майстор
Камината работи на 4 мощности
bmahob - майстор
Колегаата може би пита колко е номиналната мощност? На мойта примерно е 7кв
  • 1
  • 63
  • 64
  • 65
  • 66
  • 67
  • 518

Тема "Пелетна камина Грейко" | Включи се в дискусията: